1. Despre Toyota
 2. Sustenabilitate
 3. Environmental challenge 2050
 4. Provocarea 5
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Provocarea de mediu nr. 5

Stabilirea unei societati si a unor sisteme bazate pe reciclare
Pentru a contribui la construirea unei societati ideale bazate pe resurse si reciclare, lucram in patru domenii cheie: utilizarea mai multor materiale ecologice; proiectarea si utilizarea pieselor cu o durata de viata mai lunga; dezvoltarea unor tehnologii de reciclare mai eficiente si mai cuprinzatoare si reciclarea mai multor materiale din masinile vechi cand se produc altele noi.

OBIECTIVELE NOASTRE PENTRU ANII VIITORI

 • Provocarea Globala 2050

  Scopul nostru este de a promova implementarea globala a tehnologiilor si sistemelor de tratare si reciclare a vehiculelor scoase din uz.

 • Obiectivul Global intermediar 2030

  Obiectivul nostru este sa finalizam infiintarea sistemelor de colectare si reciclare a bateriilor la nivel global pana in 2030. Totodata, dorim sa cream 30 de facilitati model care sa se integreze cu instalatiile locale pentru tratarea si reciclarea adecvata a vehiculelor scoase din uz.

REUSITELE NOASTRE DE PANA ACUM

Cateva dintre realizarile globale Toyota de pana acum
 • ... reducere de pana la 50% in neodimul folosit in fiecare motor electric hibrid
Cateva dintre realizarile Toyota Europe de pana acum
 • Testul nostru de reciclare facut pe un model Prius Plug-in Hybrid a obtinut o rata de reutilizare si recuperare de 96.9% din totalul pieselor si o rata de 85% reciclare.

Cum reducem deseurile?

Afla mai multe