1. Proprietari
  2. Mentenanta, Service, ITP
  3. Carnetul de service electronic
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Carnetul de service electronic

Iti intelegem masina oriunde mergi

Au trecut zilele stampilelor din carnetul de service clasic. Bine ai venit in lumea Carnetului de Service Electronic Toyota!

 

In locul inscrisurilor si stampilelor din carnetul de service clasic, autoturismul tau va beneficia de propria inregistrare digitala unica, bazata pe seria de sasiu. Aceasta inregistrare va fi actualizata, dupa fiecare intretinere periodica efectuata, si pastrata electronic de Toyota.

          Carnetul de Service Electronic este utilizat pentru inregistrarea intretinerilor periodice si montajelor de accesorii, construindu-se astfel, in timp, istoricul autoturismului tau. Vei primi un raport emis de aplicatia centralizatoare de fiecare data cand efectuezi o intretinere periodica sau un montaj de accesorii. Poti obtine oricand, de la orice reparator autorizat Toyota, un raport cu istoricul intretinerilor periodice, acesta fiind pastrat in siguranta de Toyota.

 

Raportul pentru client dupa fiecare intretinere periodica

 

Dupa fiecare intretinere periodica se actualizeaza Carnetul de Service Electronic si vei primi un raport printat cu informatiile actualizate. Acest raport printat este pentru informarea ta, nefiind necesar sa-l pastrezi. Poti obtine oricand doresti un alt raport, de la orice reparator autorizat Toyota.

          Printarea raportului este importanta pentru ca iti garanteaza faptul ca datele au fost inregistrate in Carnetul de Service Electronic. De aceea, te rugam sa soliciti acest raport dupa fiecare intretinere periodica. Gasesti mai jos un exemplu de raport cu istoricul intretinerilor periodice:

Iti face viata mai usoara

  • Carnetul de Service Electronic este dezvoltat ca parte a filosofiei inovatoare Toyota si a cercetarii permanente pentru imbunatatirea continua a experientei de detinere a unui autovehicul Toyota, pentru fiecare client.

              In afara avantajelor legate de pastrarea sigura, cu acuratete a inregistrarilor istoricului intretinerilor periodice, Carnetul de Service Electronic este menit sa iti faca viata mai usoara. Efectuezi programarea intretinerii periodice la un atelier autorizat Toyota in modul obisnuit. Dupa efectuarea intretinerilor periodice sau montajelor de accesorii, se va actualiza Carnetul de Service Electronic si vei primi un raport printat cu informatiile actualizate. Acest raport printat este pentru informarea ta, nefiind necesar sa-l pastrezi.

              Poti obtine oricand doresti un nou raport, in limba dorita, de la orice reparator autorizat Toyota din Europa. Printarea rapoartelor este importanta pentru ca iti garanteaza faptul ca datele au fost inregistrate in Carnetul de Service Electronic.

              Pentru ca orice reparator autorizat Toyota poate accesa istoricul autovehiculului tau, consilierii de service Toyota pot intelege rapid care este nivelul de intretinere al autovehiculului tau. Aceasta inseamna ca tehnicienii Toyota pot furniza mai rapid servicii de calitate superioara.

Iti protejeaza investitia

Carnetul de Service Electronic are multe alte beneficii pentru clientii Toyota. Carnetul de Service Electronic reprezinta inregistrarea autorizata a istoricului autovehiculului tau. De aceea, autentifica starea autoturismului la revanzare, asigurand cresterea valorii reziduale a autovehiculului. 

          De asemenea, ai confirmarea ca autovehiculul a fost intretinut in conformitate cu recomandarile Toyota, asigurand pastrarea garantiei. Carnetul de Service Electronic inseamna intretineri periodice personalizate, eficiente, in atelierele autorizate Toyota, oriunde in Europa.

Carnetul de Service Electronic Toyota este disponibil pentru toate autovehiculele livrate incepand cu data de 6 aprilie 2011.