1. Proprietari
  2. Piese si accesorii originale
  3. Upgrade Toyota touch 2
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

TOYOTA TOUCH® 2

SIMPLU. INTUITIV. INTEGRAT. Toyota Touch 2 Go: informatii, divertisment si conexiune cu lumea exterioara. Autoturismele dotate cu sistemul multimedia Toyota Touch 2, dar fara navigatie, pot fi actualizate astfel incat sistemul sa integreze, alaturi de functionalitatile audio existente, modulul de navigatie cu harta paneuropeana si serviciile interconectate. Disponibil in 2 versiuni: LOW si HIGH. Pentru detalii suplimentare contacteaza cel mai apropiat Dealer autorizat Toyota.

Apoi a fost introdus sistemul initial de navigatie integrat, iar in timp a fost posibila selectarea si ascultarea melodiilor preferate prin intremediul aceluiasi ecran.

          Cu sistemul multimedia TOYOTA TOUCH® 2 progresele noastre in tehnologie va permit sa experimentati o lume de informatii si divertisment la indemana, afisate intr-un flux de grafica de inalta rezolutie si culori bogate pe un ecran tactil care functioneaza prin simpla atingere.

          Cum suna ca Toyota TOUCH® 2, cu sistem de navigatie Go, sa aduca navigare imbunatatita prin satelit, cu imagini clare care arata indicatoare, intersectii si benzi, actualizari de trafic in timp real, alertare de ambuteiaj pe ruta dumneavoastra si sa sugereze rute ocolitoare? Combina acest lucru cu informatii despre limita de viteza si avertismente referitoare la depasirea vitezei legale si puteti incepe sa va relaxati si sa va bucurati din nou de calatoriile de lunga durata.

Cu modulul nostru de navigatie Toyota Touch® 2 cu Go Plus adaugat ca optiune, caracteristicile sistemului de navigatie sunt amplificate si mai mult prin atractii ale orasului ilustrate 3D si prin functia de recunoastere a vocii, astfel incat sa poti spune pur si simplu sistemului unde ai dori sa mergi. Apoi a venit introducerea timpurie a sistemelor de navigație integrate, si in timp o modalitate de a selecta si de a asculta muzica prin acelasi ecran.

Pentru a beneficia de calatorie si mai mult, de ce sa nu conectati iPod-ul sau MP3-ul fara fir la sistemul multimedia Toyota Touch® 2 prin Bluetooth® sau USB si va bucurati de lista de melodii preferate, reprodusa la o calitate ridicata, cu afisarea albumului, artistului și denumirii melodiilor, linistiti ca nu exista nici un pericol de a uita muzica preferata la domiciliu.

          Chiar si in era conectivitatii in care traim, Toyota Touch® 2 (Go si Go Plus cu sisteme de navigatie) nu va va dezamagi. Cu serviciile si aplicațiile Toyota online, masina ta poate fi o extensie a computerului tau. Are capacitatea de a descarca aplicatii excelente cum ar fi Aupeo!, care va ofera sansa de a personaliza experienta muzicala in masina. Aceasta invata gusturile dumneavoastra muzicale si sugereaza piese dupa tema, gen, artist sau chiar starea de spirit.

           Si Coyote, aplicatia de recunoastere a radarelor, bazata pe comunitate, cu 3 milioane de soferi care se ajuta deja unul pe altul impotriva oricarui pericol rutier.