1. Despre Toyota
 2. Inovatia la Toyota
 3. Zero Accidente
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Obiectivul Toyota: Zero accidente

Telul nostru final: un viitor fara decese sau raniti in trafic
1,35 milioane de vieti se pierd anual in accidente de circulatie la nivel mondial. Prin accentul puternic pus pe „siguranta inainte de toate”, ne propunem sa contribuim la reducerea acestui numar la zero.
 • Cel mai inalt standard de siguranta

  Pentru obiectivul de zero accidente de circulatie, sistemele avansate de asistenta a soferului monitorizeaza tot ce se intampla in jurul autovehiculelor Toyota sau Lexus. Pentru a face masinile noastre si mai sigure, lucram pentru a integra functii de condus autonom pe baza conceptului nostru Mobility Teammate: convingerea ca oamenii si masinile alimentate de sisteme conectate si inteligenta artificiala pot lucra impreuna pentru a realiza un condus sigur. Pentru a imbunatati functiile de siguranta pasiva care protejeaza oamenii in cazul nefericit al unui accident, studiem coliziunile anterioare si chiar posibilele coliziuni, folosind tehnologia noastra de clasa mondiala THUMS (Total Human Model for Safety).

 • Sprijinirea comunitatii pentru siguranta rutiera

  Oamenii si infrastructura joaca un rol vital in siguranta rutiera. De aceea, din 2006, sustinem Consiliul European pentru Siguranta Transporturilor (ETSC). ETSC ofera consultanta de specialitate impartiala Comisiei Europene, Parlamentului European si guvernelor nationale. De asemenea, promoveaza masuri eficiente si cele mai bune practici in domeniile cu cel mai mare potential de reducere a accidentelor si a victimelor din transporturi. Sustinem activitatile ETSC, cum ar fi REVIVE, pentru a imbunatati raspunsul de urgenta dupa coliziune, si PIN, indicele de performanta in materie de siguranta rutiera, un instrument politic pentru maximizarea sigurantei rutiere. 

 • Condus automatizat

  In primul rand, Toyota sustine condusul automatizat, deoarece tehnologia ar putea preveni accidentele cauzate de erori umane. Abordarea Toyota privind condusul automatizat include conceptul Mobility Teammate, Chauffeur si Guardian™, pentru a realiza o mobilitate sigura, accesibila si convenabila.

 • Siguranta pasiva si THUMS

  Echipamentele de siguranta pasiva, cum ar fi centurile de siguranta si airbagurile, precum si structura caroseriei unei masini, sunt esentiale pentru a minimiza impactul unei coliziuni. Urmarim siguranta in lumea reala, fara compromisuri, prin analize si inovatii permanente.

Te-ar putea interesa si