1. Despre Toyota
 2. About us
 3. Diversitate, echitate si incluziune
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Diversitate, echitate si incluziune

Suntem hotarati sa cream cea mai diversa, echitabila si incluziva organizatie
Obiectivul nostru este de a fi cel mai incluziv si divers loc de munca, unde toti membrii se simt in siguranta, respectati, implicati, apreciati si capabili sa isi valorifice potentialul maxim. Cultivam, adoptam si valorificam diversitatea, pentru a oferi cele mai inalte standarde de servicii clientilor nostri, societatii si pentru a concura in mod durabil pe piata.
 • La Toyota, toata lumea conteaza


  Diversitatea, echitatea si incluziunea reprezinta o prioritate strategica pentru noi. Prin eforturile noastre colective si sincere, ne propunem sa construim o organizatie bogata si diversa, care sa reflecte societatea si sa realizam o incluziune reala. Indiferent de identitatea de gen, exprimarea de gen, orientarea sexuala, varsta, mediul cultural, nationalitatea, rasa, etnia, religia sau convingerile, statutul de dizabilitate, capacitatile fizice sau mentale, la Toyota, toata lumea conteaza.

 • Calatoria noastra în DE&I


  Am realizat deja multe in calatoria noastra in DE&I. Multe proiecte sunt in desfasurare pentru a stimula incluziunea in cele peste 20 de entitati Toyota din Europa. De exemplu, depunem toate eforturile pentru a face ca facilitatile noastre sa fie si mai incluzive si mai accesibile, prin furnizarea de cursuri de formare in domeniul incluziunii si prin dezvoltarea unor politici mai incluzive. Datorita eforturilor colective ale angajatilor nostri, in 2021 am organizat prima noastra Conferinta Europeana a Diversitatii. In fiecare an, sarbatorim Ziua Internationala a Femeii cu o saptamana de activitati, alaturi de Ziua Internationala impotriva Homofobiei, Transfobiei si Bifobiei (IDAHOT), Luna Mandriei (Pride Month) si diverse alte evenimente.

 • Retelele de angajati


  Promovarea vocii fortei noastre de munca diverse este un element central al strategiei noastre. Retelele noastre conduse de angajati reprezinta un factor major si un catalizator al schimbarii. Acestea ofera un spatiu sigur si primitor pentru grupurile defavorizate si aliatii acestora, sporesc gradul de constientizare prin organizarea de evenimente si activitati si ofera consultanta cu privire la politicile de DE&I. Retelele sunt deschise tuturor celor care doresc sa se alature, sa aiba un rol activ de voluntar sau pur si simplu sa ofere sprijin ocazional.

 • Reteaua femeilor 

  Grupul nostru este cea mai longeviva retea care reprezinta domenii corporative, de inginerie si de productie. Scopul nostru este de a inspira si de a incuraja femeile din cadrul Toyota sa se ridice impreuna, sa isi exploateze intregul potential si sa avanseze in cariera.

 • Reteaua LGBTIQ+

  Infiintata de comunitate pentru comunitate, reteaua noastra se concentreaza pe educatie, sensibilizare si construirea unei aliante. Pentru noi, mandria inseamna libertatea de a exprima cine esti si de a te afisa cu incredere in sinele tau autentic.

 • Retea de abilitati diverse

  Pe masura ce proiectam cu mandrie solutii de mobilitate incluziva pentru clientii nostri, grupul nostru incearca sa faca din organizatia noastra cea mai accesibila, atat din punct de vedere fizic, cat si digital, pentru angajatii nostri cu dizabilitati fizice sau mentale, vizibile sau ascunse.

 • Reteaua de diversitate culturala

  Cu peste 70 de nationalitati care lucreaza in toata Europa, intelegem ca puterea noastra consta in diferenta. Reteaua noastra promoveaza un sentiment de comunitate intre angajatii din diferite medii culturale, limbi, etnii, rase, religii si credinte.

 • Reteaua multi-generatii

  Grupul nostru isi propune sa imbratiseze puterea colectiva a diferitelor generatii si sa faciliteze dialogul intre generatii. Incercam sa valorificam forta noastra de munca cu varste diferite printr-o cultura a invatarii si a gandirii care promoveaza bogatia schimbului de cunostinte pentru One Generation.

Te-ar putea interesa si