1. Despre Toyota
 2. Inovatia la Toyota
 3. Pile de combustie Toyota
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Pila de combustie Toyota

O solutie dovedita cu emisii zero pentru a stimula economia bazata pe hidrogen
Activitatea noastra in domeniul pilelor de combustie se dezvolta rapid. Dorim sa punem la dispozitie pe scara mai larga tehnologia noastra dovedita a pilelor de combustie pentru a atinge neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon si pentru a stimula cresterea economiei bazate pe hidrogen in Europa si nu numai.    
 • Catalizatorul pentru economia bazata pe hidrogen

  Toyota a introdus tehnologia pilelor de combustie in autoturisme inca din 2014, cu Mirai. Aceeasi tehnologie de baza, reambalata intr-un sistem versatil de pile de combustie, este transferabila pentru alte aplicatii. Printre exemple se numara autobuze, camioane, barci, trenuri si generatoare. In calitate de furnizor de sisteme de pile de combustie, putem deja sa prezentam exemple concrete ale actiunilor noastre pentru a stimula dezvoltarea economiei de hidrogen a viitorului. Acest lucru se intampla prin intermediul propriilor produse, precum si prin vanzarile de sisteme de pile de combustie catre clientii de produse cu pile de combustie. De asemenea, stimulam economia hidrogenului prin furnizarea gratuita de brevete legate de pilele de combustie. 

 • Furnizor de sisteme de pile de combustie

  Afacerea cu pile de combustie este in plina expansiune, iar tehnologia noastra este dovedita in prezent in multiple aplicatii, unde contribuie considerabil la solutii neutre de emisii de carbon. Exista o cerere evidenta din partea multor clienti din diverse industrii pentru un sistem de pile de combustie care sa fie usor de adaptat la propriile lor produse. Venind in intampinarea acestor nevoi, oferim sistemul nostru avansat de pile de combustie intr-o forma usor de utilizat. In paralel, continuam sa cercetam mai multe tehnologii si sa le introducem la momentul potrivit, la locul potrivit si in aplicatiile potrivite. 

 • Tehnologia pilelor de combustie 

  Toyota investeste in tehnologia pilelor de combustie inca din 1992. Prin ultimele dezvoltari tehnologice, suntem capabili sa oferim sisteme modulare de pile de combustie pentru aplicatii care depasesc domeniul auto.

 • Aplicatii pentru pile de combustie

  Solutiile cu pile de combustie Toyota sunt adecvate pentru aplicatii cu sarcina mare si pe distante lungi, cum ar fi autobuze, camioane, barci si trenuri. De asemenea, acestea au fost demonstrate cu succes pentru alternatoare fixe.

 • Afacerea cu pile de combustie

  Pentru a integra hidrogenul in viata cotidiana, calea de urmat este cresterea volumului pentru a genera economii majore si a reduce costurile. Pentru a extinde utilizarea pilelor de combustie, Toyota a format un nou grup de afaceri pentru a lucra mai usor cu partenerii.  

Te-ar putea interesa si