1. Proprietari
  2. Mentenanta, Service, ITP
  3. Toyota Hybrid Service
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota Hybrid Service

Bine ati venit in lumea tehnologiei hibrid.

Bine ati venit in lumea tehnologiei hibrid.


Toyota Hybrid Synergy Drive® este un sistem de inalta tehnologie, care monitorizeaza continuu conditiile de conducere, in scopul de a oferi putere optima si reactie prompta. Expertiza tehnicienilor Toyota, special pregatiti in aceasta tehnologie specifica marcii, va asigura ca veti beneficia de aceeasi performanta a sistemului pentru multi ani de acum inainte.


Programul Toyota Hybrid Service::
Fiecare partener Toyota are echipamentele si cunostintele ce asigura servicii de calitate pentru sistemul Hybrid Synergy Drive®. Astfel, de la consilierii de service pana la tehnicieni, aveti siguranta ca cei care se ocupa de masina dumneavoastra inteleg functionarea vehiculului, asigurandu-i atentia pe care o merita, iar dumneavoastra oferindu-va linistea pe care o asteptati.

Programul Toyota Hybrid Service este compus din doua componente principale: Verificarea Sistemului Hibrid si Acoperirea Extinsa pentru bateria hibrid.

Verificarea Sistemului Hibrid


Efectuata odata cu revizia periodica, Verificarea Sistemului Hibrid Toyota, denumita si Hybrid Health Check (HHC), este cel mai bun mijloc de a va asigura ca obtineti cele mai bune performante de la sistemul dumneavoastra Hybrid Synergy Drive®. Tehnicienii nostri vor testa intregul sistem hibrid si vor intocmi un raport scris, care va va furniza toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege starea sistemului hibrid al autovehiculului dumneavoastra.

Toate detaliile va vor fi explicate si, daca exista operatiuni necesare mentinerii intacte a performantelor sistemului, va vom informa, permitandu-va sa va decideti cu privire la actiunile pe care doriti sa le intreprindeti. Testul HHC efectuat periodic este modul ideal de a va asigura ca sistemul dumneavoastra hibrid functioneaza in parametri optimi.

Acoperirea Extinsa pentru Bateria Hibrid


Bateria sistemului hibrid, cu care este echipat autoturismul dumneavoastra, beneficiaza de o garantie a producatorului de 5 ani sau 100.000 km (oricare dintre aceste termene este atins primul). Prin acest program beneficiati automat, de Acoperirea Extinsa pentru bateria hibrida, valabila un an sau 15.000 km (oricare dintre aceste termene este atins primul), atunci cand Verificarea Sistemului Hibrid (Hybrid Health Check) este realizata cu succes.

Aceasta acoperire poate fi reinnoita anual, pana la atingerea unei perioade de 10 ani de la achizitionarea autoturismului, prin efectuarea cu succes a testului HHC, oferindu-va mai multi ani de liniste si deplina incredere in vehiculul dumneavoastra.

Expertiza Toyota


Doar la partenerii Toyota puteti beneficia de expertiza specialistilor Hybrid Synergy Drive si de cea mai buna ingrijire pentru masina dumneavoastra. Cel mai bun mod de a va bucura multi ani de calatorii placute si confortabile este sa va asigurati ca, atunci cand aveti nevoie de verificarea sistemului hibrid, beneficiati de expertiza Toyota. Pentru performanta continua si liniste deplina, faceti o programare la cel mai apropiat partener Toyota.

 

Programul Hybrid Health Check (HHC)

Pret client*
Toyota Lexus
       253.47 RON                 354.88 RON         

*Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA. Toyota Romania isi rezerva dreptul de a modifica informatiile continute in aceasta lista de preturi fara notificare prealabila.
**Informatiile erau de actualitate la data publicarii si pot face obiectul unor modificari fara o notificare prealabila.

Pentru mai multe informatii despre programul Toyota Hybrid Service va rugam sa contactati cel mai apropiat partener Toyota.