1. Despre Toyota
 2. Toyota in Europa
 3. European Supply Chain
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Lantul de aprovizionare european

Asigurarea livrarii „Just-in-Time” a componentelor, accesoriilor si vehiculelor in intreaga regiune
In fiecare zi expediem mii de componente, accesorii si vehicule in intreaga Europa. Operatiunile lantului nostru de aprovizionare asigura faptul ca fabricile, retailerii si clientii nostri isi primesc produsele la locul si la momentul potrivit.
 • Reteaua europeana a lantului de aprovizionare

  De la inceputul ciclului de viata al unei masini pana la eliminarea acesteia, reteaua sofisticata a lantului de aprovizionare Toyota se concentreaza pe reducerea impactului produselor si activitatilor noastre asupra mediului. Pentru piesele noastre de productie, multiplele cross-dock-uri si puncte de consolidare din intreaga regiune sprijina furnizarea de componente catre fabricile noastre de productie. Grupurile de logistica a vehiculelor din centrele europene, cross-dock-urile si operatiunile portuare se asigura ca clientii nostri isi primesc vehiculele la timp, in timp util, de fiecare data. Pentru activitatile post-vanzare, dispunem de un lant de aprovizionare extins pentru a organiza si sustine piesele si componentele de service.

 • Logistica pieselor de productie

  Inca de la inceput, echipa noastra de control al productiei gestioneaza o imagine de ansamblu completa a tuturor vehiculelor care vor fi produse in Europa in urmatorii cinci ani. De asemenea, asigura pregatirea companiilor noastre europene de productie (EMC). Membrii lantului de aprovizionare Toyota sunt implicati in proiectarea timpurie a pieselor si a impachetarii si in optimizarea retelei pentru a reduce timpul de executie, a reduce emisiile de CO2 si a imbunatati calitatea si siguranta. Utilizand bazele Sistemului de productie Toyota (TPS), obiectivul nostru este de a asigura executarea Just-In-Time a operatiunilor lantului de aprovizionare catre cele opt companii europene de productie.

 • Logistica vehiculelor in toata Europa

  O serie de centre de distributie a vehiculelor situate strategic se ocupa atat de modelele noastre fabricate in Europa, cat si de cele expediate in Europa din strainatate. Aceste centre logistice se asigura ca toate vehiculele ajung la clientii lor la timp, in timp util, de fiecare data. Atingerea timpului estimat de sosire (ETA - Estimated Time of Arrival), reducand in acelasi timp termenele de executie si emisiile de CO2 stau la baza tuturor operatiunilor de logistica a vehiculelor.

 • 7

  centre dedicate

 • 3300

  puncte de livrare/noapte

 • 88

  tari din care 29 in Europa

 • ~585K

  piese si accesorii circulate/zi

 • Lantul de aprovizionare cu piese de schimb

  Grupul Service Parts Supply Chain opereaza 18 depozite centrale de distributie in intreaga Europa. Utilizand o metoda de distributie de tip „hub & spoke”, acestia expediaza zilnic mii de componente si accesorii catre peste 3300 de retaileri din Europa si afiliati din intreaga lume. 

Te-ar putea interesa si