1. Despre Toyota
 2. About us
 3. Viziunea si filozofia Toyota
 4. Filozofia Toyota
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Filozofia Toyota

Spiritul fondator al Toyota
Filozofia Toyota ne-a ghidat pana in prezent si o va face in continuare in tranzitia noastra catre o companie de mobilitate. Acest mod de lucru are o contributie valoroasa la misiunea noastra de a produce fericire in masa.
 • Originile umile ale Toyota   Originile Toyota pot fi urmarite pana la dorinta lui Sakichi Toyoda de a usura lucrurile pentru lucratorii razboiului de tesut. Un astfel de lucrator a fost propria sa mama, care lucra la un razboi de tesut manual pana tarziu in noapte. Pornind de la aceasta motivatie puternica, a fost creat razboiul de tesut automat si s-a nascut compania Toyota.Sentimentul de a imbunatati calitatea vietii oamenilor a fost mostenit apoi de Kiichiro Toyoda, care a facut referire la el atunci cand a reinventat Toyota ca o companie de automobile.  

CREZURILE TOYODA

 • Sa fim intotdeauna fideli datoriilor noastre, contribuind astfel la binele companiei si la binele general.                                                                      
 • Sa fim intotdeauna studiosi si creativi, straduindu-ne sa fim cu un pas inainte.   
 • Sa fim intotdeauna practici si sa evitam frivolitatea.                                      
 • Sa ne straduim intotdeauna sa cream o atmosfera intima, calda si prietenoasa la locul de munca. 
 • Sa demonstram intotdeauna respect pentru aspectele spirituale si sa nu uitam sa fim recunoscatori in orice moment.de Sakichi Toyoda, Fondatorul Toyota

Valoarea noastra: Stilul Toyota

Imbinarea de software, hardware si parteneriate pentru a crea o valoare unica care vine din stilul Toyota.

 • Software

  Folosirea imaginatiei pentru a imbunatati societatea prin intermediul unei filozofii de proiectare care pune oamenii pe primul loc. Practicarea Genchi Genbutsu pentru a înțelege operațiunile în esența lor.

 • Hardware

  Crearea unei platforme fizice pentru a permite mobilitatea oamenilor și a lucrurilor. Un sistem flexibil care se schimbă odată cu software-ul.

 • Parteneriate

  Extinderea abilitatilor noastre prin unirea fortei partenerilor, comunitatilor, clientilor si angajatilor pentru a produce mobilitate si fericire pentru toti.

Te-ar putea interesa si