1. Despre Toyota
 2. About us
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Fericire pentru toti

Daca ai libertate de miscare, totul este posibil
 • Mobilitate pentru toti

  Misiunea noastra este de a produce „Fericire pentru toti” prin intermediul „Mobilitatii pentru toti”. Intentionam sa realizam acest lucru prin construirea unui ecosistem unic de parteneri pentru o societate a viitorului in armonie cu natura. In practica, acest lucru inseamna aplicarea si impartasirea cunostintelor noastre in beneficiul oamenilor, al comunitatii si al planetei noastre, pentru a construi un viitor mai bun.

  Prin angajamentul nostru pentru calitate, inovarea permanenta si respectul fata de planeta, incercam sa depasim asteptarile si sa generam fericire pentru toti. Prin dezvoltarea si fabricarea celei mai vaste optiuni de produse si servicii de mobilitate inovatoare, sigure, durabile si de inalta calitate, dorim sa oferim solutii de mobilitate universale, incluzive si accesibile pentru toata lumea.

 • O abordare holistica a mobilitatii

  Pe masura ce ne transformam intr-o companie de mobilitate care dezvolta tehnologii conectate, automatizate, de transport in comun si electrificate (CASE), vom oferi bunuri si servicii care trec dincolo de autoturisme, camionete si camioane. Obiectivele noastre se aliniaza la Provocarea noastra de mediu pentru 2050, la Obiectivul de dezvoltare durabila ale ONU si la Pactul verde european. Ca pionieri ai modelului hibrid Prius si cu un istoric de peste 20 de milioane de vanzari de vehicule electrice la nivel global, adoptam o abordare holistica a vehiculelor si aplicatiilor ecologice. Tehnologiile noastre includ sisteme de propulsie cu hidrogen, hibride, hibride plug-in si electrice cu baterii.

 • Afacere durabila

  Urmam initiativa ODD prin practicile noastre sociale si de ocupare a fortei de munca, ghidate de trei obiective. Primul este de a promova o „societate incluziva si diversa” - o idee care incepe cu Toyota, dar se extinde la partenerii si clientii nostri. Al doilea obiectiv este „echitatea in materie de ocupare a fortei de munca”. Angajamentul nostru pentru ocuparea durabila a fortei de munca pe termen lung incepe prin asigurarea echitatii si a oportunitatilor pentru fiecare angajat Toyota din Europa. De asemenea, acesta include oportunitati de angajare si dezvoltare, prin educatie si recalificare. Cea de-a treia ambitie este de a imbunatati societatea prin „inovare durabila” continua, in cadrul TME si pe plan extern.

Stiri similare

Te-ar putea interesa si