1. Toyota Electrificata
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

TOYOTA ELECTRIFICATA*

*O masina electrificata este o masina propulsata într-o anumită măsură de un motor electric. Unele masini electrificate, inclusiv hybrid și plug-in hybrid, au și un motor pe benzină. Altele, precum Toyota bZ4X, sunt complet electrice.
Ne mandrim ca suntem lideri recunoscuti in ceea ce priveste electrificarea. In 1997 am introdus prima masina full hybrid din lume produsa in serie. In prezent, dupa peste doua decenii de investitii, dezvoltam cea mai mare gama de vehicule electrificate, cu planuri pentru lansarea a 40 de autovehicule electrice noi sau actualizate pana in 2025. Cu optiunile de tehnologie hibrid, hibrid cu incarcare la priza, tehnologie bazata pe hidrogen sau electrica, te vei bucura de energia potrivita pentru tine in acest moment.

Descopera in detaliu

 • Crossoverul hibrid ce te surprinde - Yaris Cross

  Afla de ce Yaris Cross este partenerul potrivit atunci cand ai nevoie de o masina compacta, dar si cu garda inalta la sol.
 • Masina de familie Toyota Corolla Sedan

  Afla ce beneficii iti poate aduce un sedan hibrid, spatios si confortabil, atunci cand calatoresti cu familia.  Afla mai multe despre Corolla 2024.
 • SUV cu personalitate: Toyota C-HR

  Alege sa iti etalezi stilul indraznet si nonconformist cu o masina cu personalitate: SUV-ul coupe Toyota C-HR 2024.
 • SUV hibrid cu dotari versatile: RAV4

  Descopera beneficiile unui SUV Hybrid care este pregatit sa faca fata oricarei provocari. Afla cum iti poate face RAV4 viata frumoasa.

AFLA CARE SUNT PRETURILE MODELELOR ELECTRIFICATE TOYOTA

ALEGE ENERGIA POTRIVITA PENTRU TINE