1. Toyota Electrificata
 2. Toyota bZ
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Mergi dincolo de zero emisii cu Toyota bZ

Acesta este inceputul unei noi ere incitante. Noua serie bZ merge dincolo de zero emisii, transformand vietile si experientele. Misiunea noastra este sa imbunatatim mobilitatea pentru toti. Iti prezentam generatia urmatoare de autovehicule electrice inovatoare cu baterie: o fuziune perfecta intre designul aerodinamic, modern si capabilitatile exceptionale, adica deplasarea cu zero emisii si realizarea unei diferente. Iti poti reduce impactul asupra planetei, te poti bucura de performante exceptionale si poti aprecia o gama de optiuni inovatoare de top cu ajutorul seriei Toyota bZ. Toyota bZ reprezinta un nou pas in efortul nostru catre o societate durabila. E momentul sa mergi dincolo de zero si sa descoperi Toyota bZ.

Posibilitati care te inspira

DESIGN CENTRAT PE FACTORUL UMAN, MOBILITATE MAI BUNA PENTRU TOTI

Oamenii se afla la baza Toyota bZ. La fel ca impactul asupra mediului, de care suntem mandri, aceste masini sunt proiectate sa se potriveasca in vietile si experientele reale. Cu Toyota bZ, nu ne indreptam doar dincolo de zero emisii, ci oferim si o mobilitate mai buna pentru toti. Datorita unei platforme noi dedicate EV, aparute dintr-o gandire inovatoare, seria Toyota bZ merge mai departe, facand o diferenta in societatea in care traim. Obiectivul nostru este sa facem mobilitatea accesibila si distractiva pentru toti. 

4 elemente fundamentale ale Toyota bZ

Noua platforma EV a fost creata pentru a putea da viata acestor valori.

 • Tu si mediul inconjurator

  La Toyota, nu ne preocupam doar sa lasam in urma zero emisii, ci dorim si sa maximizam eficienta energetica la nivelul intregului autovehicul. Aceasta inseamna sa luam in considerare energia folosita de masina pentru a se deplasa, inclusiv energia regenerabila, cum ar fi energia solara, pentru a genera electricitate si a-i maximiza autonomia. In cadrul actiunilor Toyota pentru reducerea consumului de energie si a deseurilor, componentele si materialele bateriilor pot fi recuperate pentru reutilizarea ulterioara sau chiar reciclate in module de baterii noi.

 • Tu si masina ta

  Iti prezentam un nou tip de distractie cu autovehiculele electrice cu baterie. Masina ta este mai mult decat un simplu mijloc de transport – Toyota bZ considera ca trebuie sa devina partenerul tau inteligent. Aceste autovehicule electrice cu baterie utilizeaza cele mai avansate caracteristici tehnologice pentru a oferi o conectivitate remarcabila, in timp ce accelerarea lina si manevrarea excelenta fac condusul o experienta distractiva.

 • Tu si ceilalti

  Transforma spatiul de calatorie intr-un spatiu social, aducand familia si prietenii impreuna. Silentioase, spatioase si luxos de confortabile, autovehiculele Toyota bZ vor oferi un mediu excelent pentru experiente impartasite. Vei descoperi un spatiu generos pentru ca toti sa interactioneze, sa impartaseasca idei si sa se relaxeze in calatoriile lungi.

 • Tu si societatea

  Cu o mobilitatea cu zero emisii si o tehnologie inteligenta combinata cu o capacitate remarcabila a bateriei si performante de top in casa in ce priveste siguranta, Toyota bZ creeaza o societate mai sigura, in care toti se bucura fara griji.

De ce sa aleg o Toyota electrica cu baterie?


Cu peste 25 de ani de experienta, Toyota este un deschizator de drumuri catre un viitor complet electric. Cu peste 18 milioane autovehicule electrificate deja in circulatie si 17 modele electrificate dintre care poti alege, Toyota continua sa ofere o inovare de exceptie si bucuria clientilor din intreaga lume. Datorita experientei ample de dezvoltare a tehnologiei bateriilor si de gestionare eficienta a fluxurilor de energie, autovehiculele Toyota electrice cu baterie ofera o performanta fiabila, de durata.

O NOUA DIMENSIUNE DE DESIGN

De la forma la functie, fiecare element al Toyota bZ4X Concept este proiectat sa iti imbunatateasca experienta. Cu libertatea de a privi mai departe la o noua era incitanta, designerii nostri au produs un SUV autentic, cu o atitudine si prezenta unica. Alaturi de caracteristicile sale inovatoare, cum este incarcarea cu panoul solar care contribuie la autonomia de deplasare, habitaclul ordonat, spatios si deschis ofera o noua dimensiune in design, functionand ca un „centru” in care poti socializa activ cu ceilalti.

PORNESTE IN CALATORIA DINCOLO DE ZERO

Inscrie-te la buletinul informativ al Toyota bZ si bucura-te de ultimele noutati si actualizari direct in cutia ta postala. Cu primul model din seria Toyota bZ disponibil de la jumatatea anului 2022, nu vrei sa ratezi niciun moment.

Descopera modelul