1. Despre Toyota
 2. About us
 3. Marcile noastre
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Marcile noastre

Fiecare dintre marcile noastre are o identitate unica si ne ajuta sa servim fiecare client cu solutia de mobilitate potrivita
Toate marcile noastre diferite se concentreaza sa ofere fiecaruia solutia de mobilitate individuala adecvata si relevanta. Serviciile noastre completeaza oferta noastra inovatoare de mobilitate si urmaresc sa ofere o satisfactie maxima clientilor.
 • TOYOTA

  Fie ca este vorba de specificatiile vehiculelor, de procesele de fabricatie, de preocuparile legate de mediu sau de viitorul automobilului - inginerii si designerii nostri Toyota isi folosesc mereu talentul si pasiunea pentru a gasi modalitati de a imbunatati lucrurile. Oferim clientilor o experienta de condus sigura si inovatoare, usor de integrat in viata lor de zi cu zi.

  Compania noastra este pasionata de masini si de bucuria de a conduce, fie pe sosea, fie pe circuitul de curse. Ne propunem ca fiecare calatorie sa fie cu adevarat placuta, pentru toata lumea. Acest lucru presupune sa ne gandim la nevoile unice de mobilitate ale fiecarei persoane si sa acordam atentie nu numai soferilor nostri, ci si tuturor celor afectati de vehiculele si serviciile noastre.

 • LEXUS

  De la lansarea primului nostru sedan de lux in urma cu peste 30 de ani, Lexus a devenit sinonim cu designul, calitatea si rafinamentul exceptionale. De asemenea, suntem pionieri si lideri in ceea ce priveste electrificarea automobilelor de lux, cu o gama de sisteme de propulsie hibride cu reincarcare automata, hibride plug-in si complet electrice.

  Prin intermediul gamei noastre de automobile, a iahtului sport Lexus LY650, a spatiilor Lexus Intersect, a LOFT by Lexus si a premiului Lexus Design Award, ne propunem sa cream experiente uimitoare prin transformarea functiei in emotie, a performantei in pasiune si a tehnologiei in imaginatie.

 • Gazoo Racing

  In calitate de multipli campioni intr-o serie de sporturi cu motor de top, cum ar fi WRC, WEC si W2RC, dezvoltarea noastra este condusa de conditiile extreme si de cele mai dificile drumuri. De la tehnologiile hibride avansate la energia experimentala pe baza de hidrogen, ne angajam sa acceleram dezvoltarea sporturilor cu motor durabile pentru a aduce bucurie si emotie fanilor si clientilor nostri, acum si in viitor. 

  Aici ne modelam oamenii, produsele si cream o noua generatie de fani ai automobilelor prin intermediul seriei GR si al gamei de masini GR SPORT. Fiecare model este proiectat cu meticulozitate pentru a emana atitudine, combinand un exterior atletic unic cu un interior sportiv si caracteristici premium. 

Te-ar putea interesa si