1. Business
  2. Toyota Business Plus
  3. Business to business

Business To Business

Daca esti propriul tau stapan sau detii o mica afacere si cauti o noua masina de companie, Toyota BusinessPlus iti furnizeaza expertiza de care ai nevoie la momentul potrivit. In cadrul retelei noastre extinse, consultantii nostri experimentati iti vor oferi solutii adaptate nevoilor tale, pentru a te elibera de orice grija si a te lasa sa te concentrezi deplin asupra afacerii tale.

MOTIVE PENTRU A LUCRA CU TOYOTA BUSINESSPLUS

Factura centralizata

Prin incheierea unui contract de servicii postvanzare, cu valabilitate în reteaua nationala Toyota, pe langa preturile speciale la manopera si piese, clientii de flote beneficiaza de o factura centralizata, gestionata de un dealer Toyota, desemnat ca manager de flota. Astfel, este simplificat procesul contabil prin emiterea unei singure facturi, pentru toate serviciile de post-vanzare efectuate în decursul unei luni în reteaua Toyota.

Solutii de leasing

Printre cele mai importante decizii in ceea ce priveste vehiculul dorit de tine se afla modalitatea de achizitionare a acestuia si modalitatea prin care iti finantezi investitia. Toyota vine in intampinarea ta cu solutii de finantare adaptate nevoilor tale – indifferent de dimensiunea afacerii tale. Oferta noastra de leasing detine solutii atat pentru companiile mari, cat si pentru companiile mici si mijlocii, indiferent pentru ce tip de leasing optezi - financiar sau operational

O gama de masini potrivita nevoilor tale

O gama de 10 automobile si autoutilitare, propulsate de avansata tehnologie Toyota Hybrid sau de clasicele solutii benzina sau diesel.

Gama noastra Toyota Hybrid

Lider mondial in sisteme hibride de propulsie, Toyota ofera o gama intreaga de versiuni hibride, de la masini de oras la SUV-uri.

Reteaua noastra de dealeri

O retea extinsa de dealeri asigura o deplasare fara griji pentru orice automobil Toyota, oricare ar fi calatoria, oferind piese originale, service si expertiza de exceptie.

Expertiza Toyota

Expertiza unica a unor tehnicieni instruiti in cadrul programului nostru de training, specializati pentru deservirea modelelor Toyota cu propulsie conventionala sau Hybrid

TOYOTA PLUS

O selectie de modele Toyota rulate, inclusiv eficientele Toyota Hybrid, care include o garantie de pana la 36 de luni.

Solutii de business personalizate

Solutii dedicate, in care fiabilitatea modelelor Toyota este completata de oferte de finantare competitive, adaptate nevoilor de business: 

  • Parteneriate cu cei mai importanti asiguratori
  • Optiune de buy-back la finalul perioadei de utilizare
  • Servicii de trade-in
  • Test-drive la sediul propriei companii
  • Alte servicii de mobilitate: inchiriere, autovehicul de inlocuire
  • Servicii post-vanzare: service, accesorii si piese originale Toyota

Calitatea Toyota

Calitatea si fiabilitatea Toyota, de referinta la nivel mondial, materializata si prin garantia de 6 ani/200.000* km oferita. *primul termen atins