1. Masini noi Toyota
Actiuni rapide
Actiuni rapide

GR Yaris

La joaca cu GR Yaris

De la

37292.0

Incepand de la
37.292,00 LEI
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

1. Alege un motor
1. Alege un motor

1 Variante

1 Variante

2. Selecteaza un model
2. Selecteaza un model

1 Variante

1 Variante

 • Performance

  Hatchback 3 usi

  € 37292.0

  • Buton GR-FOUR AWD
  • Ecran multimedia 8"
  • Plafon CFRP cu aspect de fibra de carbon

Pedigree de curse

Dezvoltat impreuna cu echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally, GR Yaris te recompenseaza cu calmul unei vedete de raliu. Sistemul sau agil GR-FOUR 4WD vine cu un cuplaj cu raspuns rapid si doua diferentiale blocabile limitate Torsen, ce gestioneaza inteligent cuplul livrat catre fiecare roata.

Putere ce atinge noi inaltimi

Cu o putere uimitoare de 261 DIN CP si cuplu de 360 Nm, nou dezvoltatul motor turbo, cu 3 cilindri, de 1.6 litri, livreaza acceleratie si raspuns remarcabile. Incorporand tehnologii si materiale inovatoare Toyota, cum ar fi pistoane dedicate si un turbocompresor cu rulmenti si admisie single-scroll, pentru a reduce greutatea si a imbunatati experienta la volan, GR Yaris are puterea sa insufleteasca orice calatorie.

 

Definit de performanta

Caroseria unica GR Yaris este sculptata pentru performante aerodinamice, rezultand o linie a plafonului mai joasa si un design fluid, similar unui coupé. Un acoperis din fibra polimerica de carbon si panouri din aluminiu au rolul de a cobori centrul de greutate si a reduce greutatea pentru a imbunatati dinamica. Grila frontala lata consolideaza postura acestui GR Yaris si ajuta la franare si racirea motorului, asigurand atat atractivitatea vizuala, cat si performanta in timpul unei curse.

TOYOTA GR YARIS GALERIE