1. Despre Toyota
 2. Sustenabilitate
 3. Cum contribuie Toyota in societate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Societatea

Impact social pozitiv prin activitati cu valori comune cu partenerii
Pentru a ne indeplini misiunea de a produce Fericire pentru Toti, ne propunem sa fim Cea mai buna companie din oras, imbunatatind viata si bunastarea celorlalti. Credem ca o companie sanatoasa are nevoie de o societate sanatoasa si viceversa. 

Abordarea noastra

Inspirati de valorile noastre Toyota Way 2020, de ODD-urile ONU si de Pilonul european al drepturilor sociale, ne axam pe trei prioritati:

 • Locuri de munca de calitate

  Pornind de la drepturile fundamentale ale omului ca baza, sanatatea, siguranta si bunastarea sunt esentiale pentru ca angajatii sa se dezvolte, sa depaseasca obstacolele si sa produca fericire pentru toti. Abordarea noastra holistica a bunastarii este cheia dezvoltarii unei performante inalte si a inovarii. Totodata, contribuim la dezvoltarea unui scop si a unui sens prin implicarea angajatilor in activitati de voluntariat in comunitate. Voluntariatul este benefic pentru societate, pentru companie si pentru bunastarea angajatilor. Pe masura ce societatea si Toyota evolueaza, ne axam pe o forta de munca incluziva, in care programele de perfectionare si recalificare, combinate cu programe de lucru flexibile, asigura locuri de munca de calitate pentru toti.

 • Diversitate, echitate si incluziune

  Companiile diverse sunt esentiale. De aceea, ne-am propus sa reflectam diversitatea societatii din jurul nostru la locul de munca. Dezvoltam programe care faciliteaza aceasta ambitie. Ne propunem sa cream un impact pozitiv in societate, in timp ce ne straduim sa devenim o companie mai buna in viitor. Un exemplu este programul nostru „Girls STEM the Future”. Obiectivul programului este de a distruge stereotipurile prin aducerea unor modele de urmat in contact cu tinerii. Sunt impartasite povestile de dezvoltare, impreuna cu exemple ale diferitelor oportunitati de cariera in societate si la Toyota.

 • Inovare durabila

  Eliberarea potentialului angajatilor nostri si al societatii se afla in centrul strategiei noastre de inovare durabila. Stimulam inovarea interna pentru a aduce solutii inovatoare de mobilitate pe piata si pentru a realiza viziunea „Mobilitate pentru toti”. Sprijinim start-up-urile care isi propun sa contribuie la societate prin solutii de economie circulara, solutii de mobilitate neutre din punctul de vedere al emisiilor de dioxid de carbon sau solutii de mobilitate incluziva, in timpul cresterii si dezvoltarii lor initiale. Ne dezvoltam cultura pentru a promova un proces decizional mai rapid si o munca in echipa agila si inovatoare. In plus, ne angajam alaturi de partenerii nostri si de partile interesate extinse pentru a promova inovarea si dezvoltarea tehnologica in societate. 

Te-ar putea interesa si