1. Masini noi Toyota
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Toyota C-HR

Cu un exterior unghiular si sculptat, Toyota C-HR are o silueta inconfundabila.

De la

28265.0

Incepand de la
28265.0
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

1. Alege un motor
1. Alege un motor

2 Variante

2 Variante

2. Selecteaza un model
2. Selecteaza un model

8 Variante

8 Variante

Trezeste orasul

De la partea din fata reproiectata pana la noul design al luminilor din spate, Toyota C-HR este pe cat de elegant, pe atat de original si rafinat. Este un coupé conceput pentru a evada din tipare. Exploreaza fiecare detaliu al exteriorului sau si nu vei ramane dezamagit!

Traieste momentul

Stim ca ai un simt estetic ascutit si apreciezi muzica buna, de aceea noua Toyota C-HR a fost conceputa sa-ti incante simturile. Scaune care pur si simplu te imbratiseaza, insertii inspirate de forma diamantului si un sistem audio JBL care iti permite sa iei petrecerea cu tine oriunde te-ai duce; acesta este un SUV conceput pentru ca tu sa te bucuri de el.

Cucereste drumul

Urmatoarea experienta hibrid este aici. Cu putere instantanee, eficienta excelenta, dar si acceleratie cu raspund rapid, acest hibrid sfideaza traditia. Noua Toyota C-HR este un SUV urban care cucereste fiecare drum... si o face cu stil.

GALERIE TOYOTA C-HR