1. Masini noi Toyota
 2. Toyota C-HR
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Caracteristici exceptionale incluse in echiparea standard

Croita pentru oras si nu numai, Toyota C-HR are caracteristici de baza impresionante, fiind pregatita pentru orice.

arrow right
arrow left
 • O masina concept pentru sosea

  Indrazneata, dar compacta, si mai ales imposibil de uitat

 • O experienta de utilizator personalizata

  Croita pentru oras, personalizata pentru stilul dumneavoastra personal

 • Un pionier al mediului

  Un hibrid sustenabil pana in cel mai mic detaliu.

 • Electrificata - si electrizanta

  O combinatie unica intre performante care inspira si o agilitate incredibila

 • Tehnologii inovatoare de siguranta

  Sisteme cuprinzatoare de siguranta pentru dumneavoastra si pentru cei din jur

 • Dimensiuni potrivite pentru oras

  L 4362 mm l 1832 mm H 1564 mm

 • Habitaclu spatios pentru un stil de viata urban

  Scaunele din spate se rabateaza complet pentru a creste volumul de incarcare la 1076 m3 (VDA)

 • Garantie cuprinzatoare, protectie completa

  Toyota dumneavoastra C-HR este in siguranta in mainile noastre

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/ro/ro?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&focusImage=3040-1381947

Forced client side injection based on cached strategy

Intrebari frecvente

Putere electrificata: raspunsuri la intrebarile dumneavoastra

Toyota a inceput revolutia hibrid cu peste 25 de ani in urma si continua sa militeze pentru o lume cu emisii reduse. Motoarele hibrid combina propulsia electrica cu motoarele puternice pe benzina, pentru performante fara efort si rezultate convenabile.

Autovehiculele hibride si Plug-In Hybrid incorporeaza o tehnologie foarte similara – dar cu o diferenta esentiala. Ambele comuta perfect intre doua surse de energie, un motor pe benzina eficient si o baterie hibrid cu functie self-charging. Totusi, autovehiculele Plug-In Hybrid au o capacitate mai mare a bateriei, oferind o performanta electrica superioara.

Noul Toyota C-HR Plug-In Hybrid se poate deplasa exclusiv in modul electric pe o distanta de pana la 66 km* - fara emisii. Daca va deplasati pe distante mai lungi si nivelul bateriei scade, autovehiculul comuta intr-un mod fluid inapoi la functionarea de tip hibrid, combinand energia motorului pe benzina si energia regenerata a bateriei pentru a va duce la destinatie in siguranta.

 

*Date WLTP

Autovehiculele Plug-In Hybrid pot ajuta soferii sa faca economii in multe moduri. Cu bateria incarcata complet, un autovehicul Plug-In Hybrid se poate deplasa pe o distanta lunga cu nu mai mult de 1 litru de combustibil. Emisiile reduse de CO2 la autovehiculele Plug-In Hybrid inseamna de multe ori si reduceri ale taxelor de drum sau ale impozitelor, precum si scutiri de taxe pentru deplasarea in centrele oraselor. Si datorita uzurii reduse a pieselor precum placutele si discurile de frana, intretinerea acestora este mai putin costisitoare.

Bateriile autovehiculelor Toyota Plug-In Hybrid sunt proiectate sa functioneze pe toata durata de viata a masinii. Pentru linistea dumneavoastra, fiecare baterie are o garantie de cinci ani/100.000 km* care – prin intermediul unei verificari anuale a starii hibridului – prelungeste acoperirea bateriei pentru pana la 10 ani. Cand o baterie ajunge la sfarsitul vietii utile, schema de preluare, Toyota garanteaza tratarea ei in siguranta si responsabil.

 

*Oricare dintre aceste limite este atinsa prima

Intrebari frecvente

Putere electrificata: raspunsuri la intrebarile dumneavoastra

Toyota a inceput revolutia hibrid cu peste 25 de ani in urma si continua sa militeze pentru o lume cu emisii reduse. Motoarele hibrid combina propulsia electrica cu motoarele puternice pe benzina, pentru performante fara efort si rezultate convenabile.

Trecand fara efort intre motorul cu combustie interna si eficientul motor electric, masinile hibride incorporeaza doua surse de energie: un motor cu combustie interna si un motor electric.

Masinile Toyota Hybrid pot folosi exclusiv motorul electric pentru a pleca de pe loc sau sa ruleze cu viteze de pana la de 50 km/h. Modelele Toyota Hybrid se incarca in mers sau in timpul franarii, astfel recuperand energia produsa in exces de motorul cu combustie interna.

Hibrizii nostri dispun de tehnologie de ultima generatie, ce permite incarcarea in mers sau in timpul franarii. Sunt cunoscuti ca vehicule "hibrid-electrice" deoarece folosesc doua surse de energie. Acest lucru inseamna ca, spre deosebire de vehiculele pur electrice si hibridele plug-in, nu trebuie sa le conectati la priza pentru a-si reincarca bateriile.

Tehnologia de ultima ora a bateriei dintr-un hibrid Toyota este proiectata pentru a rezista pe toata durata de viata a masinii. De fapt, datorita tehnologiei Toyota Hybrid, unele componente precum ambreiajul, alternatorul sau demarorul sunt indepartate complet, reducand si mai mult riscul unor costuri neprevazute in viitor. 

Exista trei tipuri de vehicule electrice: mild-Hybrid, Hybrid si Plug-In Hybrid. Masinile mild-Hybrid isi folosesc motoarele electrice doar pentru a sustine motorul termic in timpul acceleratiei sau al croaziere, deoarece motorul electric nu poate alimenta masina singur. Intr-un Hybrid de la Toyota te poti bucura de puterea motorului electric in majoritatea calatoriilor tale din oras, cu viteze de croaziera de pana la 50 km/h. Masinile Plug-In Hybrid functioneaza in acelasi mod ca masinile hibride, dar cu o baterie de capacitate mai mare pentru performante electrice mai mari.