1. Despre Toyota
  2. Beyond Zero
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Let’s Go Beyond

Toyota. Rupem barierele si trecem dincolo de ele

Zero nu este destinatia noastra. Este doar o alta etapa in calatoria spre electrificare care a inceput in 1997 cu modelul full hybrid si care continua cu vehiculele hibride cu incarcare la priza si vehiculele electrice cu baterii. Am creat masini alimentate cu hidrogen. Am facut ca energia pe baza de hidrogen sa propulseze autobuze, camioane si chiar ambarcatiuni care nu lasa in urma lor decat apa. De la emisii reduse la zero restrictii, de la o mobilitate mai mare la o societate mai buna pentru toti. De ce sa ne oprim la zero, cand putem merge mai departe?

Dincolo de emisii reduse

Cu peste 20 de ani in urma, obiectivul zero emisii ne-a inspirat sa introducem prima masina electric hibrid produsa in serie, din lume. Acelasi efort continua si astazi, cu autovehiculele hibride cu incarcare la priza, autovehiculele electrice cu baterii cu zero emisii si automobilele alimentate cu hidrogen. Ca lideri in electrificare, nu ne vom opri aici. Cu planuri pentru lansarea a 40 de autovehicule electrice noi sau actualizate pana in 2025, vom oferi cea mai mare gama de vehicule electrificate. Astfel, oricine se poate bucura de tehnologia potrivita, la momentul potrivit si in concordanta cu nevoile sale.

Hibrid. Lideri de necontestat

Gama noastra de modele full hibrid de a patra generatie iti permite sa te deplasezi fara emisii pana la 70% din timpul tau de condus in oras, fara sa fie nevoie de conectare la priza si reincarcare.

Hibrid cu incarcare la priza. Mergi mai departe cu zero emisii

Modelele noastre hibrid cu incarcare la priza ofera o experienta la volan cu zero emisii, complet electrica, pentru pana la 75 km cu o singura incarcare. Cu toate beneficiile modelelor noastre electrice hibrid, te bucuri de liniste sufleteasca si in calatoriile mai lungi.

Electric. 100% zero emisii

Prezentata de furgonul electric PROACE, noua noastra generatie de autovehicule electrice cu zero emisii ofera reincarcare rapida si o combinatie de putere, autonomie si fiabilitate fara compromisuri.

Autovehicul alimentat cu hidrogen. Singura emisie este apa

Cu o realimentare rapida si o autonomie de deplasare de peste 500 km, modelul inovator Mirai alimentat cu hidrogen este prevazut cu o pila de combustie care asigura o performanta curata, puternica, fara emisii in afara de apa.

Dincolo de restrictii

Pe masura ce ne transformam dintr-o companie de automobile intr-o companie de mobilitate, nu raspundem doar nevoilor de mobilitate in permanenta schimbare ale societatii, ci mergem mai departe. Ne-am angajat sa ne ingrijim de mobilitatea oricarei persoane, de la varstnici la paralimpici, indiferent de abilitatile lor fizice. Pentru ca nu lasam pe nimeni in urma, mergem cu totii mai departe.

Libertatea de a te bucura de cursa

Concept-i RIDE este o masina electrica accesibila scaunului cu rotile, controlata doar cu ajutorul unei manete. Structura sa cu un singur loc si functiile de conducere automata ii ofera oricui libertate si liniste sufleteasca.

Libertate pentru ultimul kilometru

Indiferent de pozitia in picioare, asezata sau intr-un scaun cu rotile, modelul nostru amuzant si ecologic BEV (vehicul electric cu baterii) pentru distante mici ajuta pe oricine sa se deplaseze rapid in oras pe ultimul kilometru al navetei lor.

Libertate pentru ca oricine sa poata concura

Credem ca orice este posibil atunci cand ai libertate de miscare. Ca partener mondial de mobilitate al Jocurilor Olimpice si Paralimpice, ne realizam in sfarsit viziunea de a oferi mobilitate pentru toti.

Libertate pentru toti

APM (Accessible People Mover - Transportator Accesibil pentru Persoane) a fost dezvoltat special pentru a ajuta participantii cu nevoi speciale de mobilitate sa se deplaseze in locatiile evenimentului din Tokyo 2020, cum ar fi Stadionul Olimpic.

Dincolo de asteptari

Ce se mai afla dincolo de zero? Ce ai spune despre experientele cu adevarat memorabile pentru oricine, indiferent daca acestea se petrec la bordul masinii, la nivel personal sau online? Sau despre tehnologia avansata a sigurantei care ne duce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru de a reduce la zero numarul accidentelor rutiere. Combinand reputatia de calitate si fiabilitate a autovehiculelor noastre cu serviciile adaptate nevoilor tale, cand trecem dincolo de zero, orice experienta devine mai sigura si mai distractiva.

Calatorii in care te simti inteles

Conceptul LQ complet automatizat prezinta un sistem puternic de inteligenta artificiala numit „Yui”. Invatand de la tine, acesta poate oferi o experienta personalizata, ajutandu-te sa stabilesti o legatura mai stransa cu masina ta.

Calatorii in care te simti mai in siguranta

Toyota Safety Sense este un set de tehnologii de siguranta activa concepute pentru a preveni sau a reduce accidentele care implica masinile noastre, ducandu-ne cu un pas mai aproape de obiectivul nostru de a elimina accidentele rutiere.

Calatorii in care te simti conectat

De la Hybrid Coaching la Find My Car, aplicatia de servicii conectate MyT pentru smartphone ofera control complet in interiorul sau in exteriorul masinii tale Toyota, facand experienta la volan mai sigura si mai distractiva.

Calatorii in care te simti de neoprit

Cu tehnologia Active Lean si directia pe rotile din spate, modelul complet electric i-ROAD ofera agilitatea unei motociclete si confortul si siguranta unei masini. Perfect pentru primii sau ultimii kilometri ai deplasarilor in oras.

Dincolo de bariere

In cadrul Provocarii noastre pentru mediu 2050, dorim sa ducem si mai departe calatoria noastra cu zero emisii. Dincolo de restrictii spre o societate cu zero emisii. Hidrogenul este o energie curata, durabila, care ne va ajuta sa reducem impactul produselor si operatiunilor noastre asupra mediului si sa contribuim la o societate mai buna. Indiferent daca este vorba despre deplasarea de la punctul A la punctul B, incalzirea locuintelor sau alimentarea unor orase intregi, dorim ca inovatiile noastre sa ne duca pe toti spre o lume mai buna. O lume in care nu lasam deseuri in urma noastra.

Dincolo de transportul public

Autobuzul Caetano: Tehnologia noastra pe baza de hidrogen, cu zero emisii, care alimenteaza prima flota europeana de autobuze alimentate cu hidrogen, ofera un transport public fara compromis, a carui singura emisie o reprezinta vaporii de apa.

Dincolo de orase

Un oras prototip construit pe o suprafata de 175 de acri de la baza Muntelui Fuji din Japonia, Woven City, va fi un ecosistem complet conectat, in care oamenii traiesc, lucreaza si se joaca, alimentat in intregime de tehnologia Toyota pe baza de hidrogen.

Dincolo de afaceri

Camera de hotel, experienta de retail, vehicul de ride-sharing. e-Palette este viziunea noastra pentru afacerile in domeniul mobilitatii. O capsula personalizabila, cu zero emisii, care ofera servicii adecvate nevoilor fiecarui client, chiar la usa.

Dincolo de societate

Energia bazata pe hidrogen este un inlocuitor durabil al combustibililor fosili. De la alimentarea camioanelor si ambarcatiunilor pana la incalzirea locuintelor, suntem pregatiti sa jucam un rol cheie in trecerea spre o societate bazata pe hidrogen. O societate in care apa este singurul produs secundar.