1. Masini noi Toyota
  2. Masini SUV & 4x4
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Cele mai bune modele SUV pentru orice aventura

De la designul urban al Toyota C-HR si atitudinea de a merge oriunde a RAV4, pana la talentele imbatabile off-road ale Land-Cruiser, exista un SUV Toyota pentru a face fata fiecarei provocari.
01

Condus cu stil

Acesta este ghidul tau ideal pentru toate lucrurile legate de masinile tip Sport Utility Vehicle, de la descoperirea numeroaselor avantaje ale acestora, pana la aflarea raspunsurilor la cele mai frecvente intrebari.
02

Toate hibridele

Acum poti profita la maximum de acest spatiu suplimentar, cu emisii mici si o autonomie mai mare cu SUV-urile Toyota Full Hybrid.
03

Gama Toyota

Incepand cu SUV-ul original, RAV4, pana la aventurosul nostru pick-up, Hilux, Toyota este mereu in avangarda dezvoltarii de masini 4X4.

Stiind care SUV este potrivit pentru tine nu va fi evident instantaneu. Va trebui sa iei in considerare spatiul de bagaje necesar. Cei care se bucura de aventurile de weekend ar putea dori sa ia in considerare spatiul suplimentar al LAnd Cruiser sau al Hilux pentru echipamentele de camping, in timp ce cei care practica calatorii urbane pot beneficia de performantele unui RAV4 Full Hybrid sau ale Toyota C-HR Full Hybrid.

Puteti arunca o privire asupra gamei noastre pentru a vedea cum difera fiecare model si pentru a afla care vehicul se potriveste stilului tau de viata.

Multi oameni isi fac griji ca dimensiunile de obicei mari ale unei astfel de masini rezulta intr-o experienta de condus ce lasa de dorit, insa acesta nu este cazul. SUV-urile moderne vin adesea cu motoare turbo si sisteme hibride avansate, in timp ce unele ofera agilitatea unui hatchback, mentinand in acelasi timp versatilitatea si dimensiunea asociate cu o astfel de masina.

Deoarece vin adesea mana in mana, se presupune de obicei ca toate SUV-urile au tractiune integrala. Acestea fiind spuse, desi multe SUV-uri au tractiune integrala, unele pot avea doar tractiune fie pe puntea fata, fie pe puntea spate. Aceasta varietate iti permite sa alegi modelul care corespunde nevoilor tale.

Asa cum am mentionat mai sus, SUV-urile nu sunt intotdeauna cu tractiune integrala. Unele functioneaza cu tractiune pe doua roti, ceea ce inseamna ca puterea motorului este distribuita numai catre acele doua roti. Pe de alta parte, un 4x4 este orice masina care livreaza puterea catre toate cele 4 roti in acelasi timp. 

Descopera gama SUV