1. Toyota Electrificata
  2. Plug-in Hybrid
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota Plug-in Hybrid

Afla mai multe despre masinile Plug-in Hybrid
Hibrizii nostri plug-in ofera avantajele gamei noastre Toyota Hybrid, dar cu performante mai mari si capacitatea de a calatori mai departe pe unitatea electrica pura. Incarcate de la o sursa de energie electrica acasa sau la un punct de incarcare, va pot alimenta pana la 75 km, producand fara emisii si fara consum de combustibil. Pentru calatorii mai lungi, ele trec fara probleme la sistemul lor eficient benzina-electric pentru a va oferi liniste sufleteasca.

Cel mai bun din ambele lumi

Energia dubla furnizata de tehnologia hibrida de la a patra generatie RAV4 Plug-in Hybrid si bateria de mare capacitate iti permite sa te bucuri de ce e mai bun din ambele lumi: performanta dinamica si eficienta remarcabila a vehiculelor electrice (EV), inclusiv emisiile de CO2 de top, consumul de combustibil si autonomia de conducere EV.

Putere ce dureaza

Ca orice element dintr-o Toyota, bateriile din hibrizii nostri plug-in sunt proiectate sa reziste. Pentru liniste sufleteasca, fiecare baterie are o garantie de 5 ani / 100.000 km care - cu un control anual de sanatate hibrid - extinde capacul bateriei pana la 10 ani.

Schema noastra de preluare asigura faptul ca, atunci cand bateriile noastre EV ajung la sfarsitul vietii lor, acestea sunt tratate in siguranta si responsabil. Reparatorii autorizati Toyota elimina in prezent mai mult de 90% din bateriile noastre si ne propunem sa reciclam peste 50% din greutatea unei baterii hibride.

Servicii conectate MyT

De la verificarea starii bateriei si a autonomiei curente pana la programarea timpilor de reincarcare si chiar pre-racire sau preincalzire a cabinei, aplicatia pentru smartphone MyT ofera functii dedicate pentru a va ajuta sa profitati la maximum de masina ta Toyota.
Descopera MyT

DESCOPERA PRIUS PLUG-IN HYBRID

Descopera Prius Plug-In Hybrid

Descopera masinile Plug-in Hybrid Vehicle (PHEV), ce folosesc atat energia electrica, cat si cea generata de motorul pe benzina si pot fi incarcate la priza.
Descopera Prius Plug-In