1. Toyota Electrificata
  2. Hidrogen
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota Hydrogen Fuel Cell Electric

Afla mai multe despre modelele noastre cu zero emisii.

Usor de realimentat, oferind o autonomie de peste 500 km si fara a emite nimic altceva decat apa, vehiculele noastre pionierate electrice cu pila de combustie cu hidrogen au potentialul de a revolutiona modul in care conducem. Dupa ce am condus lumea in 2014 cu prima masina din lume alimentată cu hidrogen, ducem tehnologia celulei de combustibil cu emisii zero la noi culmi cu a doua generatie Mirai, o viziune pentru mobilitate curata, care este pe drum astazi.

Urmatorul pas catre condus fara emisii

In loc sa fie alimentate cu energie electrica stocata intr-o baterie, vehiculele noastre cu pila de combustibil cu hidrogen isi produc electricitatea printr-o reactie chimica intre hidrogen si oxigen intr-un teanc de pile de combustibil. Realimentarea rezervoarelor de hidrogen dureaza mai putin de cinci minute, dupa care te vei putea intoarce la calatorii cu zero emisii, la fel de sigure, convenabile si placute ca intr-un vehicul conventional.

Energie curata si sigura

Hidrogenul este curat, sigur si in jurul nostru. Este atat de obisnuit incat reprezinta 70% din materia din univers. Acest lucru permite obtinerea locala a hidrogenului si, daca este realizat cu energie regenerabila, poate fi complet lipsit de emisii de carbon.

O initiativa paneuropeana de creare a unei retele de alimentare cu hidrogen este in curs, cu aproximativ 200 de statii deja deschise si mai multe planificate in fiecare an. Realimentarea este sigura, usoara si la fel de familiara ca intr-o masina conventionala, de la pompa pana la tastatura si ecranul de informatii.

Societatea bazata pe hidrogen

Vehiculele electrice cu celule de combustibil cu hidrogen precum Mirai sunt doar inceputul energiei cu hidrogen. Ca alternativa viabila la combustibilii fosili, hidrogenul nu numai ca are potentialul de a reduce emisiile globale in transportul public si comercial, ci ne indreapta deja catre o societate care este in intregime bazata pe hidrogen.

Afla mai multe