1. Proprietari
  2. Garantia si Asistenta Rutiera Toyota
  3. Asistenta Rutiera Toyota Eurocare
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Asistenta Rutiera Toyota Eurocare

Un serviciu cu adevarat cuprinzator

Asistenta rutiera Toyota Eurocare se adreseaza clientilor care detin deja un autoturism Toyota cu o vechime de cel mult 10 ani si care pot alege unul din cele doua pachete de reînnoire Toyota Eurocare: Light sau Top, contactand cel mai apropiat dealer autorizat Toyota aici.

 

Pachetul Toyota Eurocare Light

  • Asigurarea asistentei rutiere la fata locului sau a tractarii pentru rezolvarea rapida a situatiilor neprevazute la drum, pe teritoriul Romaniei;
  • Serviciu disponibil pentru utilizatorii autovehiculelor Toyota, 24 de ore pe zi, in fiecare zi a anului, in cazul imobilizarii masinii pe sosea ca urmare a defectarii sau a producerii unui accident, pe teritoriul Romaniei, totul cu un cost de numai 157 Lei (TVA inclus);
  • Beneficiezi de asistenta rutiera in caz de urgenta pe teritoriul Romaniei, inclusiv pana de cauciuc sau de carburant, pierderea sau incuierea cheilor in autovehicul si remorcare pana la cel mai apropiat atelier autorizat Toyota in cazul imobilizarii autovehiculului pe sosea.

Pentru pachetul Toyota Eurocare Top

  • Cea mai cuprinzatoare acoperire din piata: peste 40 de tari din Europa;
  • Asigurarea continuarii calatoriei, daca autoturismul nu poate fi reparat in aceeasi zi;
  • Include punerea la dispozitie a unui sofer personal in situatia in care beneficiarul aflat intr-o calatorie in strainatate se gaseste in incapacitatea de a conduce masina;
  • Acopera repatrierea autovehiculului si livrarea cu prioritate a pieselor de schimb necesare efectuarii reparatiilor in diversele situatii aparute; totul cu un cost de numai 285 Lei (TVA inclus).

 

Beneficiarul serviciului TOYOTA EUROCARE este reprezentat de persoana care conduce masina, precum si de orice alta persoana transportata in vehicul, in limita legala stipulata referitoare la transportul pasagerilor, cu exceptia autostopistilor sau pasagerilor transportati contra cost.

Telefon pentru Romania:
0800.400.080

Pentru apelurile din strainatate:
+40.31.2255.100

Solicitari generale:
021.2000.400