1. Despre Toyota
 2. Toyota in Europa
 3. Toyota Connected Europe
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota Connected Europe

Transformam experienta de mobilitate prin valorificarea puterii datelor pentru a genera valoare
Toyota Connected Europe foloseste datele vehiculelor conectate pentru a genera valoare prin produse, solutii si inovatii inteligente orientate catre clienti.
 • O afacere dinamica si tanara

  Toyota Connected Europe (TCEU) schimba modul in care oamenii experimenteaza mobilitatea. Folosindu-ne de puterea datelor, generam valoare prin furnizarea de solutii tehnologice inclusive, durabile si axate pe siguranta, cu un impact pozitiv asupra societatii. Poate ca suntem o afacere tanara, dar suntem mandri de rapiditatea cu care am dezvoltat o cultura incluziva care se adapteaza rapid, cultiva talentele si lucreaza din greu pentru ca fiecare sa se simta apreciat. Modul in care lucram impreuna este cel care ne diferentiaza afacerea.

 • Situat in inima tehnologica a Londrei

  Toyota Connected Europe are sediul in Londra, centrul tehnologic al Europei. Acest lucru ne ofera acces la mari talente, deoarece zona are o mare concentratie de cercetatori de date, ingineri si dezvoltatori de software. Cu o investitie initiala in 2018 de 4,5 milioane de lire sterline si trei angajati, TCEU a crescut pana la venituri de 36,5 milioane de lire sterline, cu o echipa de aproximativ 250 de persoane. Avem o echipa multidisciplinara unica, care imbina experienta Toyota OEM cu o expertiza aprofundata in domeniul software si al ingineriei de date.   

 • Produse si servicii inovatoare

  TCEU gestioneaza retelele de date ale masinilor conectate in Europa. Acest lucru ofera o proximitate si o expertiza unica a ecosistemului de date pentru vehicule conectate. Dezvoltam produse precum aplicatiile insotitoare MyToyota si Lexus Link. Acestea ofera clientului o tranzitie exceptionala si fara intreruperi de la domiciliu la vehicul si inapoi, pentru a imbunatati experienta de mobilitate. De asemenea, oferim servicii si consultanta in materie de design UX (experienta utilizatorului), gestionare a datelor vehiculelor conectate si tablouri de bord de informatii, dezvoltare de aplicatii si multe altele!  

 • O rotita vitala in ecosistemul Toyota

  In calitate de partener strategic al Toyota Motor Europe si al retelei sale de distributie, produsele, serviciile si perspectivele noastre aduc, de asemenea, o contributie valoroasa la ecosistemul Toyota in sens larg. Relatiile noastre de afaceri cu alte companii din grupul Toyota din Europa, cum ar fi Toyota GAZOO Racing, ofera valoare din tehnologia conectata pentru consumatori, intreprinderi, guverne si alte parti interesate. Dincolo de granitele regionale, colaboram la nivel global pe mai multe fronturi cu TCNA, TMCA si TCJP.

Te-ar putea interesa si