1. Despre Toyota
 2. Toyota in Europa
 3. Toyota Motor Europe
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota Motor Europe

Sediul nostru european si centrul de cercetare si dezvoltare din Bruxelles, Belgia 
Toyota Motor Europe coordoneaza numeroase functii pentru regiune, de la vanzari si marketing pana la proiectarea, cercetarea si dezvoltarea viitoarelor noastre modele. TME are un rol cheie in tranzitia Toyota catre o companie de mobilitate si in dezvoltarea si utilizarea tehnologiilor conectate. 
 • Responsabilitati multiple

  Principala responsabilitate a Toyota Motor Europe (TME) este de a gestiona vanzarile si marketingul vehiculelor si pieselor Toyota si Lexus la nivel de en-gros in UE, precum si in Regatul Unit, Turcia, Kazahstan si Israel. TME sprijina reteaua de companii nationale de marketing si vanzari si intreprinderile de distributie care administreaza vehiculele noastre la nivel national. TME asigura functii centrale de planificare a produselor, marketing si comunicare si isi asuma responsabilitatea pentru strategia de afaceri. Astfel, se asigura ca produsele, preturile, operatiunile de marketing si cele ale retailerilor sunt adaptate in mod ideal la piata locala.   

 • International si inovator

  Cu sediul central la Bruxelles, TME este o afacere autentic internationala. Aici lucreaza oameni de peste 60 de nationalitati diferite. Rolul sau a crescut in ultimii ani, pe masura ce am investit in extinderea functiilor noastre europene de cercetare si dezvoltare si de design. In centrul TME se afla inovatia. Aceasta a condus dezvoltarea unor schimbari majore de model pentru vehiculele noastre mici si compacte, cum ar fi Yaris si Corolla, in domenii precum cercetarea si dezvoltarea, designul si planificarea produselor. Un grup din cadrul TME coordoneaza la nivel central activitatile legate de sustenabilitate si ESG (guvernanta de mediu,, sociala si corporativa) in cadrul companiei si in exterior. 

 • Centrul tehnic Toyota

  Centrul Tehnic Toyota din Bruxelles, Belgia, este locul in care se desfasoara activitatile de cercetare si dezvoltare, achizitii si inginerie de productie ale TME, precum si functiile europene de proiectare si inginerie. In 2011, a fost inaugurat terenul de testare de ultima generatie de la Zaventem. Acesta are responsabilitatea de a spori rolul proceselor europene de cercetare si dezvoltare a vehiculelor Toyota.

Te-ar putea interesa si