1. Masini noi Toyota
  2. Rezerva online
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

SOLICITA REZERVAREA VIITOAREI TALE MASINI TOYOTA

Acum poti solicita rezervarea masinii configurate direct din confortul propriei case. Trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos, iar un reprezentant Toyota te va contacta pentru a finaliza procesul de comanda.

  • Alegi unul dintre modelele eligibile pentru rezervare online din lista de mai jos
  • Configurezi echiparea dorita
  • Selectezi "Rezerva aceasta masina" la sfarsitul procesului de configurare
  • Dai click pe butonul "Rezerva acum"
  • Te loghezi in contul tau My Toyota
  • Alegi dealerul Toyota la care vrei sa iti livram masina.
  • Verifici si confirmi datele solicitarii de rezervare online
  • Confirmi datele tale de contact
  • Primesti confirmarea inregistratii solicitarii de rezervare online, iar un reprezentant al dealerului Toyota selectat te va contacta pentru finalizarea procesului de rezervare.

Modele eligibile

Gama Toyota

Nu ai gasit modelul cautat? Descopera intreaga gama Toyota
Vezi gama

Nota: 

Preturile de lista afisate pe acest Site reprezinta preturi de vanzare recomandate și pot să difere de prețurile practicate de către retailerul selectat în procesul de rezervare si/sau vanzare. Pentru prețul final de vânzare vă rugăm să vă adresați retailerului selectat.Preturile in lei se vor calcula la cursul BNR + 0,5% valabil in ziua platii. Preturile afisate includ Pachetul legislativ obligatoriu (trusa medicala, triunghi reflectorizant, extinctor). Lista de dotari constituie o selectie a celor mai importante dintre acestea. Toyota Romania isi rezerva dreptul de a modifica prezenta lista de preturi ca urmare a unor erori, modificari structurale sau in urma unor comunicari din partea producatorului, fara nicio informare prealabila. Garantia pentru autovehiculele Toyota: 6 ani sau 200.000 km Un ghid conţinând date privind consumul de carburant şi emisiile de CO2 pentru toate modelele de autoturisme noi poate fi obţinut gratuit în toate punctele de vânzare a acestora. Consumul de carburant şi emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci şi de comportamentul la volan şi de alţi factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.