1. Despre Toyota
 2. About us
 3. Viziunea si filozofia Toyota
 4. Principiile noastre de baza
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Principiile noastre de baza

Principiile noastre de baza in management si pozitia noastra fata de partile interesate
Principiile noastre de bază au reprezentat mult timp fundamentul pe care ne construim afacerea. Elaborate pentru prima dată în momentul începerii afacerii noastre în 1937 și actualizate în 1997, acestea reprezintă în continuare fundamentul filosofiei noastre de management.
 • Un fundament solid  Inca de la infiintarea Toyota, am actionat in conformitate cu principiile noastre de baza. Acestea ne permit sa producem vehicule fiabile si sa sprijinim dezvoltarea durabila a societatii prin inovatii in continua schimbare si prin furnizarea de produse si servicii de inalta calitate. Ne ajuta sa realizam si sa mentinem dezvoltarea durabila prin respect, incredere si responsabilitate in relatiile noastre cu oamenii, culturile, natiunile si mediul. 

 • Principiile noastre de baza

  Din 1937

  (actualizat in 1997)

 • Respectam litera si spiritul legii din fiecare tara si regiune si intreprindem activitati comerciale deschise si corecte pentru a fi buni cetateni corporativi ai lumii.
 • Respectam cultura si obiceiurile fiecarei natiuni si regiuni si contribuim la dezvoltarea economica si sociala prin activitati corporative in comunitatile respective.
 • Ne dedicam afacerea furnizarii de produse curate si sigure si imbunatatirii calitatii vietii in orice loc, prin toate activitatile noastre.
 • Cream si dezvoltam tehnologii avansate si oferim produse si servicii exceptionale, care indeplinesc nevoile clientilor din intreaga lume.
 • Promovam o cultura corporativa care sustine atat creativitatea individuala, cat si valoarea muncii in echipa, onorand in acelasi timp increderea reciproca si respectul dintre angajati si conducere.
 • Urmarim dezvoltarea in armonie cu comunitatea globala, printr-un management inovator.
 • Colaboram cu partenerii de afaceri in cercetare si productie pentru a obtine o dezvoltare stabila, pe termen lung si beneficii reciproce, mentinandu-ne in acelasi timp deschisi catre noi parteneriate.

Te-ar putea interesa si