1. Despre Toyota
 2. Inovatia la Toyota
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Descopera inovatia la Toyota

Cream confort si fericire pentru viitor
Sa inovam pentru a imbunatati calitatea vietii oamenilor si pentru a oferi solutii legate de mobilitatea oamenilor - acesta este obiectivul pe care Toyota il urmareste pentru a deveni o companie de mobilitate.
 • Intotdeauna exista o cale mai buna

  In secolul al XIX-lea, Sakichi Toyoda, fondatorul grupului Toyota, a inventat razboiul de tesut automat pentru a imbunatati conditiile de lucru ale lucratorilor de la razboiul de tesut manual. Inovatiile sale au fost adaptate la productia de automobile de catre fiul sau cel mare, Kiichiro, care a infiintat Toyota Motor Corporation in 1937. De atunci, Toyota a fost un pionier. Am lansat prima masina hibrida produsa in masa din lume, Prius, in 1997; am oferit un model pentru productia moderna prin Sistemul de productie Toyota (TPS); am fost pionieri in utilizarea hidrogenului in modelul Mirai in 2014 ... si continuam sa exploram modalitati mai bune de a aborda provocarile care au impact asupra lumii noastre.  

“Inovarea este piatra noastra de temelie si reteta pentru succesul viitor””

Matt Harrison, director operational Toyota Motor Europe
 • Mobilitate sigura, fara restrictii

  In fiecare zi, analizam oportunitatile de a oferi cea mai sigura, convenabila, incluziva si durabila mobilitate. Inovam functiile de siguranta ale masinilor, concentrandu-ne atat pe performanta vehiculului, cat si pe mediul de trafic. Asociem tehnologia de siguranta cu condusul automatizat pentru a amplifica atentia, judecata si manevrele soferului, deoarece dorim in permanenta sa imbunatatim si mai mult protectia soferilor, a pasagerilor si a pietonilor, urmarind in cele din urma obiectivul Zero Accidente.

  Credem ca fiecare ar trebui sa aiba libertatea de a se deplasa, fara restrictii. Cu marca noastra de servicii de mobilitate KINTO, oamenii isi pot organiza mobilitatea asa cum aleg sa se deplaseze. Construim produse de mobilitate incluziva, care variaza de la vehicule de mobilitate personala pentru utilizatorii de scaune cu rotile pana la dispozitive pentru calatorii pe ultimul kilometru in afara drumului. Cei mai noi roboti ai nostri ii ajuta pe oameni sa isi mentina autonomia in ciuda dificultatilor fizice sau le ofera sprijin in situatii dificile. 

 • O societate neutra din punctul de vedere al emisiilor de carbon

  Pentru a atinge obiectivul unei societati neutre din punctul de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, credem ca hidrogenul este unul dintre elementele cheie pentru reducerea lor. Angajamentul nostru nu se limiteaza la automobile. Am reambalat tehnologia pilelor de combustie din Mirai in modulele noastre compacte de pile de combustie, care sunt deja utilizate intr-o varietate de aplicatii, cum ar fi autobuzele, camioanele si barcile. Aceste exemple arata ce poate realiza astazi hidrogenul in mod practic. Prin implementarea solutiilor tehnologice pe baza de hidrogen intr-o gama larga de aplicatii, sprijinim crearea unui ecosistem al hidrogenului - o „oaza vie” in care oferta si cererea se intalnesc pentru a se dezvolta in continuare.

 • Un spatiu de testare a mobilitatii

  Oricat de sofisticate ar fi, tehnologiile si serviciile aduc valoare doar daca raspund nevoilor si preferintelor oamenilor. De aceea, construim Woven City - un spatiu de testare pentru o mobilitate complet conectata, automatizata si alimentata cu hidrogen. Este un laborator viu in care vor fi testate beneficiile tehnologiilor avansate. Woven City este in continua evolutie, deoarece tehnologiile si serviciile vor creste si se vor imbunatati continuu. Obiectivul sau este de a face viata oamenilor mai eficienta si mai durabila, astfel incat acestia sa aiba mai mult timp pentru lucrurile cu adevarat importante in viata.

Te-ar putea interesa si