1. Despre Toyota
 2. Corolla Cross
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

DESCOPERA NOUA COROLLA CROSS

SALUTARI FAMILIILOR FERICITE

Faceti cunostinta cu primul SUV Corolla, elegantul Corolla Cross Hybrid.

Combinand caracterul practic al unui SUV spatios, cu cele mai avansate tehnologii hibrid si de siguranta de pana acum, Corolla Cross ofera familiilor tot ce au nevoie in viata de zi cu zi.

Esti gata pentru o adevarata masina de familie in viata ta? Atunci aceasta este o calatorie care merita asteptata.
 • Dotari prietenoase

  Indiferent daca faci drumuri prin oras sau bagajele pentru vacante, in Corolla Cross esti mereu protejat si conectat. Cu tehnologiile de siguranta T-Mate si sistemele de asistenta a soferului alaturi, inclusiv sistemul de siguranta pre-impact imbunatatit, toate aflate in standard, calatoriile sunt mai sigure. Datorita unei serii de echipamente de conectivitate la bord, de la navigarea in cloud in timp real prin intermediul unui ecran tactil HD de 10,5 inchi pana la integrarea fara fir a smartphone-ului, chiar si drumul spre scoala se simte din nou distractiv.

MULTE ASPECTE INTERESANTE DESPRE SUV-URI

 • Noi perspective

  Datorita inaltimii lor de rulare ridicate si a garzii la sol mai mare, SUV-urile ofera o vizibilitate si o incredere de neegalat. Fie ca navighezi prin oras sau calatoresti pe drumuri noi, vei ajunge la destinatie relaxat si linistit.

 • Practicabilitate bine-venita

  Designul mai inalt al unui SUV elibereaza mai mult spatiu interior decat un hatchback conventional sau un sedan. Cu mai mult spatiu pentru cap si zona picioarelor, portbagajul lor spatios este de obicei mai usor de utilizat datorita nivelului ridicat de incarcare si a deschiderii largi. 

 • Placerea de a conduce

  Agile si receptive, SUV-urile moderne ofera acum o distractie autentica la volan. Combinand adesea tehnologia hibrida si tractiunea integrala, SUV-urile Toyota, cum ar fi Corolla Cross, ofera atat putere dinamica, cat si siguranta in orice vreme, in orice tip de calatorie.

BUCURA-TE DE Calatorie