1. Masini noi Toyota
  2. Practicitate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota Corolla Cross

PROIECTATA PENTRU A-TI FACE VIATA MAI USOARA

Corolla Cross combina rezistenta unui automobil de familie robust cu un design intuitiv de SUV – este perfecta pentru viata de zi cu zi. Odata cu spatiul suplimentar pentru cap si picioare si portbagajul a devenit mai usor de incarcat datorita volumului suplimentar de care dispune si de deschiderea mai larga a acestuia.
  • Capacitatea de a surprinde Bancheta spate rabatabila fractionat 60/40 ofera spatiu suplimenatar pentru valize, biciclete si orice altceva ai nevoie sa iei cu tine in calatorie.
  • Acces usor Unghiul generos de deschidere a portierelor din spate iti da posibilitatea sa muti cu usurinta micii pasageri obositi inapoi in casa – fara a-i deranja.
  • Nu lasa nimic in urma Cu inaltimea convenabila a spatiului de incarcare si volumul extrem de generos al portbagajului inseamna ca vei avea loc pentru orice, de la transportatul copiilor la activitati sportive pana la bucuria de a merge in excursii de-un weekend alaturi de cei dragi.

Aseaza-te si relaxeaza-te

Bancheta spate mare, cu spatiu generos pentru picioare si tetiere confortabile, le permite tuturor pasagerilor – mari sau mici – sa se bucure de o calatorie relaxanta. Perfecta pentru calatorii lungi.

O mana de ajutor

Corolla Cross este plina de solutii inteligente care fac viata de familie mai usoara. Pentru a deschide portbagajul, tot ce trebuie sa faci este sa activezi cu piciorul senzorul de sub partea din spate a autovehiculului.

Toata familia fericita

Corolla Cross intampina fiecare pasager – mare sau mic – intr-un interior primitor, confortabil si spatios de care se poate bucura toata lumea. Pe langa spatiul generos pentru picioare si cap, cotierele rabatabile si fantele de ventilatie pentru bancheta din spate creeaza confort in fiecare coltisor, cu suficient spatiu pentru filme, jocuri video si multe altele.

Puterea unui zambet

Un plafon panoramic de mari dimensiuni umple habitaclul de lumina, oferind senzatia de mai mult spatiu. Interiorul primitor al modelului Corolla Cross face ca toata lumea sa se simta ca acasa.