1. Despre Toyota
 2. Inovatia la Toyota
 3. Solutii de mobilitate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Crearea unei mobilitati fara limitari

Ne dorim o lume in care fiecare sa se poata deplasa liber
Intr-o lume in continua schimbare, Toyota este mereu in cautare de solutii inovatoare pentru a deplasa oamenii in cel mai confortabil si durabil mod. Aceste solutii se pot aplica la deplasarea prin camera, oras sau intre tari. Si nu uitam de persoanele pentru care mobilitatea poate fi o provocare.
 • Posibilitati nelimitate pentru toti

  In timp ce lumea devine din ce in ce mai diversa, oamenii manifesta tot mai multa incredere in a face propriile alegeri pentru a duce un stil de viata liber si placut. La Toyota credem ca produsele cu adevarat bune creeaza noi experiente pentru oameni, imbunatatind directiile de viata alese de acestia. De aceea, am introdus marca noastra dedicata mobilitatii KINTO, care ofera diferite moduri de transport, plati si servicii intr-o singura solutie incluziva. Serviciile de mobilitate KINTO ofera clientului o mai mare flexibilitate, timp si economii de costuri atunci cand calatoreste. Iar acest lucru este benefic si pentru mediu atunci cand aleg sa conduca, deoarece folosim numai masini electrificate.

 • Un produs de mobilitate pentru toti

  Lucram din greu pentru a crea o lume incluziva si durabila cu noi forme fara precedent valoare a mobilitatii. Din acest motiv, proiectam BEV-uri inovatoare pentru zonele de mers pe jos, solutii de transport pe ultimul kilometru, livrari automate de bunuri si multe altele. Obiectivul nostru este ca viitoarele tehnologii de mobilitate sa imbunatateasca relatia dintre produse si oameni. Autovehiculul nostru concept LQ, care creeaza o legatura emotionala cu soferul sau, reflecta aceasta viziune.

  Pentru a contribui la realizarea unei societati in care fiecare va putea trai o viata mai fericita si mai activa, cercetam modul in care robotii pot sprijini activitatile vietii umane si pot extinde capacitatile umane. De la roboti de sustinere a stilului de viata si roboti umanoizi la roboti de reabilitare, robotii Toyota opereaza intr-o gama larga de domenii, sprijinind in cele din urma Mobilitatea pentru toti. 

 • Produse de mobilitate

  O selectie a unora dintre cele mai interesante concepte de mobilitate ale noastre, dintre care unele au fost deja puse in practica cu succes.

 • Robotica

  Robotica face parte din obiectivul Toyota de a se transforma intr-o companie de mobilitate. Toyota doreste sa contribuie la rezolvarea problemelor din lumea reala si sa ajute societatile globale prin dezvoltarea unor noi capacitati de robotica.

Te-ar putea interesa si