1. Proprietari
 2. Offers
 3. Accesoriul lunii
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Accesoriul lunii octombrie

Jante Originale Toyota

TOYOTA TA A FOST PROIECTATA PENTRU O EXPERIENTA DE CONDUS IN SIGURANTA SI FIABILA

Toyota are un angajament in privinta sigurantei tale si a celor mai bune performante pentru masina ta. De aceea iti recomandam sa utilizezi doar piese de schimb si accesorii originale Toyota. 

Cu piesele de schimb si accesoriile originale Toyota clienții se pot baza pe cele mai înalte standarde de calitate. Proiectate, testate si aprobate de Toyota, acestea asigura standarde superioare de calitate, mentin valoarea reziduala si, cel mai important, pastreaza Toyota ta o Toyota.

DE CE SA ALEGI ACCESORIILE SI PIESELE DE SCHIMB ORIGINALE TOYOTA


Produse de inalta calitate, certificate, ce mentin garantia si promisiunea Toyota


Garantie 100% ca piesele sunt fabricate la standardele si specificatiile Toyota si se potrivesc perfect.


Valoare mare de revanzare datorita utilizarii exclusive a pieselor de schimb si accesoriilor originale Toyota.

CUM ALEGEM JANTELE POTRIVITE PENTRU MASINA?

Alegerea jantelor potrivite pentru tine si Toyota ta nu tine doar de aspectul estetic ci si de aspectele tehnice. De exemplu greutatea jantelor poate influenta mai multe aspecte functionale importante precum: consumul masinii, distanta de franare, acceleratia si stabilitatea in conditii dificile de drum.

Aliaj sau otel?

Raspunsul rapid la aceasta intrebare este janta de aliaj usor si desi nu este raspunsul gresit, acesta trebuie explicat si argumentat pentru a intelege principalele diferente si motive tehnice care avantajeaza alegerea jantelor de aliaj.

 1. Aspectul este o caracteristica a jantelor de aliaj usor ce le separa cel mai rapid de .
 2. Greutatea redusa a jantelor de aliaj se transforma intr-o sarcina mai mica pentru motor, ceea ce duce la reducerea consumului si a emisiilor.
 3. Demarajul si franarea. Masa totala a jantelor si anvelopelor afecteaza si aspecte importante precum demarajul si franarea masinii tale. 
 4. Racire rapida a sistemului de franare. Jantele de aliaj ofera si o racire superioara a sistemului de franare datorita design-ului deschis a fetei jantei.

ALEGEREA JANTELOR IN FUNCTIE DE ANOTIMP

Poti alege dintre diversele modele de jante originale Toyota si pe criterii legate de anotimpul in care acestea vor fi folosite cu precadere. Astfel, diferenta dintre jantele pentru vara si cele pentru iarna consta in principal in materialul din care sunt fabricate si modul in care acest material se comporta la rulare in anumite conditii.

Jante pentru vara

Jantele recomandate pentru sezonul cald sunt cele din aliaj usor cu diametrul si latimea mai mare, cu anvelopa de sezon pentru un demaraj superior, o franare mai rapida si cresterea stabilitatii. Acest tip de jante pentru vara au urmatoarele avantaje:

 • Greutate mai mica;
 • Durabilitate mai mare;
 • Aspect mai placut din punct de vedere estetic.

Jante pentru iarna

In sezonul rece, jantele recomandate sunt jantele de otel mai mici in latime. Se recomanda folosirea acestui tip de jante impreuna cu o anvelopa cu talon mare si latime redusa pentru aderenta. La acest tip de jante, avantajul este intretinerea mai usoara.

Atentie! Pe langa criteriile de ordin practic si avantajele specifice fiecarui tip de janta, se recomanda ca montarea anvelopelor specifice de sezon sa se faca pe doua seturi diferite de jante pentru a se evita uzarea mai rapida din cauza schimbarii bianuale a anvelopelor.

DE CE SA ALEGEM JANTELE ORIGINALE TOYOTA?

Oamenii cumpara jante din aliaj usor pentru modul in care arata, ca o declaratie de auto-exprimare si pentru a-si proclama individualitatea.

De aceea, Toyota ofera o gama larga de jante optionale, de la jante pentru modelele sportive sau pentru cele off-road pana la jante cu un design urban, sofisticat sau clasic pentru masinile de oras.

 

Care sunt principalele caracteristici ale jantelor originale Toyota?

 • Design Toyota - conceput pentru a se integra perfect cu design-ul masinii tale si pentru a imbunatatii aspectul oricarei Toyota.
 • Gama extinsa- special gandite pentru a completa toate modelele din gama de masini Toyota.
 • Finisaje multiple - argintiu, argintiu lucios, gri, antracit, alb, negru sau fata polisata, gama de jante originale Toyota acopera o multitudine de modele si variatii. 
 • Omologare - jantele originale Toyota respecta legislatia europeana si au omologare fie WVTA, fie TUV. 
 • Design aerodinamic - jantele Toyota imbunatatesc difuzia caldurii de la franare, astfel imbunatatind performanta de franare atunci cand ai nevoie de aceasta.
 

Beneficiile jantelor Originale Toyota versus jantele aftermarket

 
Originale vs Aftermarket Jante Originale Toyota Jante Aftermarket
Produs conform cerintelor riguroase Toyota ❌ Nicio informatie sau garantie cu privire la aceste cerinte
Aliaj de aluminiu tratat termic pentru o roata mai usoara, dar mai puternica ❌ Nicio garantie (sau in functie de furnizor)
Proiectate si testate pentru vechiculele Toyota specifice ❌ Proiectate pentru mai multe marci de autovehicule
Testate pe drum folosind vehiculele Toyota specifice ❌ Testate pe banc de proba in marea majoritate a cazurilor sau aleatoriu testate pe masini

MASINA TA MERITA ORIGINALUL.

Solicita acum oferta lunii pentru accesoriul lunii si bucura-te de o experienta de condus in siguranta.