1. Despre Toyota
 2. Sustenabilitate
 3. Conformitate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Conformitatea la Toyota

Angajamentul fata de societate si de afaceri
Contribuind la crearea unei societati prospere prin activitatile noastre de afaceri, ne propunem sa ne consolidam pozitia de cetatean corporativ de incredere in comunitatea internationala.
 • Indeplinirea responsabilitatii sociale corporative

  Principiile de baza ale Toyota prevad ca societatea trebuie „sa onoreze limba si spiritul legii din fiecare tara si regiune si sa intreprinda activitati comerciale transparente si echitabile pentru a fi un cetatean corporativ puternic al lumii.” Consideram ca aderarea la acest principiu inseamna indeplinirea responsabilitatii noastre sociale corporative si asigurarea conformitatii. In calitate de membru al societatii din tarile si regiunile in care operam, credem ca este un privilegiu si o responsabilitate sa contribuim la politicile publice prin impartasirea cunostintelor noastre tehnice si de consum, a viziunii si a opiniilor noastre.

 • Operarea in spiritul si litera legii

  Toyota isi indeplineste responsabilitatea sociala corporativa in mod transparent si intotdeauna in deplina concordanta cu spiritul si litera legii. Avem relatii pozitive cu guvernele si cu agentiile administrative ale acestora, cu autoritatile de reglementare, cu principalele partide politice, cu organizatiile non-profit, cu comunitatile locale, cu clientii, dealerii, furnizorii si angajatii. Manifestam respect fata de toti, in conformitate cu o credinta de baza a companiei si, prin urmare, speram sa devenim o companie care este respectata si apreciata de toti.

 • Respectarea standardelor de mediu

  Am luat masuri pentru a reduce impactul nostru asupra mediului, cu mult inainte ca legislatia europeana sa impuna aceasta cerinta. Acest lucru include asigurarea faptului ca nu exista incalcari ale protectiei de mediu in toate operatiunile noastre. Sistemul ISO 14001 sustine angajamentul de imbunatatire continua a performantelor noastre de mediu. Sediul nostru central si centrul tehnic european, cele 14 centre de logistica a pieselor si cele sapte centre de logistica a autovehiculelor sunt toate certificate ISO 14001. In plus, toate companiile noastre nationale de marketing si vanzari (NMSC) si companiile europene de productie (EMC) sunt certificate de alte organisme nationale de certificare.

 • Conformitate sociala si de mediu

  Urmarim in mod activ toate legislatiile relevante si luam rapid masurile necesare pentru a obtine conformitatea. Ne asiguram ca si lantul nostru de aprovizionare respecta conformitatea cu normele de mediu si ii consideram pe toti partenerii nostri de afaceri drept parteneri in crearea unui mediu mai bun. Prin intermediul Orientarilor noastre privind achizitiile durabile, sensibilizam si ne asiguram ca lantul de aprovizionare respecta standardele si legislatia noastra. In afara de Europa, alte regiuni, cum ar fi America de Nord si Asia, isi introduc propria legislatie. Prin urmare, cooperam cu toti partenerii de afaceri pentru a gestiona lantul nostru de aprovizionare si pentru a respecta conformitatea generala.

 • Managementul chimic

  Activitatile legate de REACH si de alte reglementari privind substantele chimice au loc in fiecare sector de activitate, inclusiv in productie, piese si accesorii. Intentia noastra este sa devenim un lider mondial in domeniul substantelor chimice sigure.

Te-ar putea interesa si