1. Despre Toyota
 2. Gazoo racing
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Depasim limitele in bine

De mai bine de 60 de ani, am depasit limitele masinilor noastre si ale oamenilor din sporturile cu motor. Prin crearea de noi tehnologii și solutii, TOYOTA GAZOO Racing isi va continua practica de a produce masini de sport din ce in ce mai bune și de a desfasura activitati pentru a spori atractivitatea si sustenabilitatea sporturilor cu motor. De la tehnologiile hibride avansate la puterea experimentala cu hidrogen, ne angajam sa acceleram dezvoltarea sporturilor cu motor durabile pentru a aduce bucurie si entuziasm fanilor si clientilor nostri acum si in viitor.

Nu doar pentru sport

Testat in medii extreme de cei mai dedicati profesionisti. TOYOTA GAZOO Racing realizeaza isprava unica de a castiga toate cele opt titluri posibile in cele trei serii FIA la care a participat in acest sezon — Campionatele Mondiale de Endurance, World Rally și World Rally Raid. Luam toate invataturile si expertiza de pe circuit si le aducem pe aleea dvs. De la dunele desertului pana la dealurile orasului, continuam sa depasim limitele în cautarea de a face masini din ce in ce mai bune.

 • WORLD RALLY CHAMPIONSHIP (WRC)

  Cu succesul in campionatul producatorilor, precum si titlurile de piloti si copiloti, Echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally a doborat inca o data recorduri, Kalle Rovanperä și Jonne Halttunen obtinand o serie de titluri WRC pentru al doilea an consecutiv. Avand in vedere ca GR Yaris Rally1 cu motor hibrid este in fruntea provocarii noastre, suntem gata sa continuam sa depasim limitele celor mai dificile etape de raliu din lume

 • WORLD ENDURANCE CHAMPIONSHIP (WEC)

  Dupa ce a castigat a cincea victorie consecutiva la Le Mans 24 de ore si a devenit primul campion mondial dublu Hypercar in 2022, TOYOTA GAZOO Racing continua sa inoveze si sa perfectioneze performanta GR010 Hybrid, gata pentru provocari epice la orizont.

 • WORLD RALLY-RAID CHAMPIONSHIP (W2RC)

  TOYOTA GAZOO Racing a inceput noua era W2RC intr-un stil spectaculos, cu victoria in Raliul Dakar 2022 de deschidere a sezonului, precum si Nasser Al-Attiyah si Mathieu Baumel asigurand titlul inaugural W2RC si incununand TOYOTA GAZOO Racing ca producator castigator W2RC. Formidabilul GR DKR Hilux T1+ a fost creat pentru a duce la bun sfarsit, fara efort, orice sarcina.

 • GR YARIS. Ridica pulsul cu fiecare acceleratie

  GR Yaris nu este doar un hatch normal. Dezvoltat împreuna cu echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally, s-a nascut din WRC pentru a aduce pe drum tehnologia si expertiza sportului cu motor. Combinand o caroserie usoara, un motor turbo puternic de 1,6 litri si un sistem avansat GR-FOUR 4WD, ofera entuziasm nesfarsit la fiecare condus.

 • TOYOTA GR SUPRA. Senzatii puternice

  Revenit dupa o absenta de 17 ani, numele iconic Supra este din nou în fruntea formatiei GR. Cu performanta îmbunatatita de TOYOTA GAZOO Racing, este o masina sport in forma sa cea mai pura; un echilibru de greutate 50/50, aspectul cu tractiunea spate și motoarele captivante oferă un amestec de putere si agilitate pe sosea si pe pista.

Incepe jocul

Prin e-motorsports, o noua generatie de jucatori din intreaga lume se pot conecta cu activitatile noastre captivante de motorsport si masini sport – fie ca este vorba de a bate cronometrul în eSports WRC sau de a se bucura de lupte epice din usa în usa în Cupa TGR GT globala – si de a juca un rol cheie în realizarea de masini din ce în ce mai bune în viața reala.