1. Despre Toyota
 2. About us
 3. Viziunea si filozofia Toyota
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Viziunea si principiile de baza ale Toyota

Valorile noastre fundamentale
Afacerea noastra are o istorie mareata si un viitor interesant. Ambele se bazeaza pe valorile fundamentale de respect pentru oameni si imbunatatire continua. Folosim aceste calitati pentru a ne asigura viziunea de a crea in viitor o mobilitate sigura si responsabila pentru toti, care sa genereze fericire pentru toti.
 • Misiunea noastra: Fericire pentru toti


  Presedintele nostru, Akio Toyoda, a declarat in mod oficial ca afacerea noastra ar trebui sa mearga dincolo de fabricarea de autovehicule pentru a produce „Fericire pentru toti”. In industria auto, tehnologii precum electrificarea si condusul conectat si automatizat inregistreaza progrese semnificative. Toyota isi mentine angajamentul de a produce masini din ce in ce mai bune. La fel de important, dezvoltam solutii de mobilitate pentru a-i ajuta pe toti sa se bucure de viata. Astfel, contribuim la crearea unei societati imbunatatite pentru urmatorii 100 de ani si chiar mai departe.

 • Viziunea noastra: Crearea Mobilitatii pentru toti


  Intr-o lume diversa si incerta, Toyota se straduieste sa sporeasca calitatea si disponibilitatea mobilitatii. Dorim sa cream noi posibilitati pentru intreaga omenire si sa sprijinim o relatie durabila cu planeta noastra. 

 • Calea noastra spre viitor

  Inca de la infiintarea Toyota, am actionat in conformitate cu filozofia si principiile noastre de baza pentru a oferi produse fiabile si pentru a sprijini dezvoltarea durabila a societatii. Stilul Toyota este cadrul nostru simplu de aplicare a principiilor de baza ale Toyota si de construire a tipului de companie pe care ne-o dorim. Prin TPS, renumitul sistem de productie Toyota, lucram conform unei filozofii originale de fabricatie care are ca obiectiv eliminarea risipei si obtinerea celei mai bune eficiente posibile.

 • Filozofia Toyota

  Filozofia Toyota ne-a ghidat pana in prezent si o va face in continuare in tranzitia noastra catre o companie de mobilitate. Acest mod de lucru are o contributie valoroasa la misiunea noastra de a produce fericire in masa.

 • Principiile noastre de baza

  Principiile noastre de baza au reprezentat mult timp fundamentul pe care ne construim afacerea. Elaborate pentru prima data in momentul inceperii afacerii noastre in 1937 si actualizate in 1997, acestea reprezinta in continuare fundamentul filosofiei noastre de management.

 • Stilul Toyota

  Stilul Toyota foloseste principiile noastre de baza pentru a defini un mod de lucru pentru toti angajatii, oriunde. Industria auto se confrunta cu o transformare unica in acest secol. In trecut, Toyota a facut tranzitia de la producator de tesaturi la producator de automobile. In prezent, ne reinventam ca o companie de mobilitate.

 • Sistemul de productie Toyota

  Modul in care fabricam vehiculele este definit de Sistemul de productie Toyota (TPS). Este o filozofie de productie originala care isi propune sa elimine risipa si sa obtina cea mai buna eficienta posibila - este deseori numit un sistem „minimalist” (Lean) sau „la timp” (Just-In-Time).

Te-ar putea interesa si