1. Proprietari
 2. Mentenanta, Service, ITP
 3. Verificarea vizuala a masinii
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Verificare vizuala

Cand vizitati un Service autorizat Toyota, dorim sa va oferim de fiecare data servicii profesionale si transparente, in care sa puteti avea incredere. Verificarea vizuala este o inspectie gratuita a starii masinii dumneavoastra.

Verificare vizuala

Absolut gratuit

Inainte de a efectua orice interventii sau reparatii, la cererea dumneavoastra, consilierul de service al Service-ului Autorizat Toyota va efectua o inspectie gratuita a starii masinii dumneavoastra.

Asigura siguranta si performanta

Asigura performanta autovehiculului dumneavoastra Toyota la nivelul dorit si siguranta dumneavoastra pe drum.

Raportare cuprinzatoare

Obtineti un raport detaliat despre starea masinii dumneavoastra si o explicatie clara a pretului si a timpului de lucru necesar.
 • Dupa ce se efectueaza inspectia primara, veti primi un raport scris cu privire la urmatoarele elemente ale masinii dumneavoastra:

  • Starea parbrizului - Informare cu privire la zgarieturile sau ciobiturile care trebuie monitorizate sau reparate.
  • Starea lamelelor si a mecanismelor stergatoarelor - Inspectare pentru a se asigura ca acestea nu trepideaza, nu se misca neregulat sau nu lasa urme pe parbriz.
  • Starea pneurilor - Inspectarea benzii de rulare a fiecarui pneu pentru a se asigura ca dispuneti de aderenta si distanta de franare corecte pe drum.
  • Starea caroseriei - Verificare pentru a va informa despre orice zgarieturi existente. 
  • Starea farurilor - Toate farurile vor fi verificate pentru a se asigura ca acestea sunt in stare buna de functionare.
  • Starea si fixarea covoraselor - O inspectie pentru a se asigura ca covorasele nu impiedica functionarea pedalelor masinii.

  Acest raport complet va prezenta in detaliu starea masinii dumneavoastra, o explicatie completa a zonelor evidentiate, impreuna cu un rezumat al volumului de munca necesar si al costului si timpul implicat.