1. Business
 2. Toyota Business Plus
 3. Beneficiile Toyota Hybrid pentru companii
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Beneficiile Toyota Full Hybrid

Toyota Full Hybrid reprezinta o solutie eficienta pentru afacerea ta. Costul total de exploatare redus reprezinta unul dintre atuurile principale ale acestei tehnologii pentru zona de business, iar emisiile scazute de CO2 pot asigura beneficii la impozitare.
 • Cea mai bogata gama de hibride


  Incepand din anul 1997, familia Toyota Hybrid a crescut continuu. Acum, cu 5 variante de caroserie din care poti alege - inclusiv compactul Yaris Hybrid, fiabilul Auris Hatchback, spatiosul Auris Touring Sports si indraznetul RAV4 Hybrid - liderul mondial poate oferi o solutie Toyota Hybrid potrivita nevoilor tale de business. Peste 12 milioane de autovehicule cu propulsie hibrida au fost vandute pana acum in intreaga lume, argument in favoarea fiabilitatii si calitatii dovedite a acestei tehnologii.

Calitate si fiabilitate renumite. Programul Toyota Hybrid Service.

Modelele Toyota Hybrid au in ADN calitatea si fiabilitatea pentru care marca noastra a devenit renumita; ele pot deveni repede un membru de nadejde al echipei tale. Fiind caracterizate de un grad de uzura mai scazut la anumite piese de schimb fata de cele conventionale - cum ar fi placutele si discurile de frana - modelele noastre Hybrid vin si cu o garantie de 6 ani/200.000km** inclusa.

 • Efectuand anual cu succes verificarile sistemului hibrid  puteti beneficia de acoperire extinsa pentru bateria sistemului hibrid pentru inca 1 an sau 15.000 km**. Astfel, prin reinnoiri anuale succesive, acoperirea extinsa se poate prelungi pana la 10 ani de la achizitionarea autoturismului.
  **primul termen atins; afla detalii referitoare la conditiile de service si garantie de la cel mai apropiat partener Toyota.

Lider de segment in Cost Total de Exploatare (TCO)

Sistemul Toyota Hybrid combina doua surse de putere pentru a asigura propulsia: unui motor termic (pe benzina) cu un motor electric. Astfel, sunt exploatate din plin atuurile ambelor surse de energie: putere si eficienta ridicata in exploatare. Fiecare calatorie la volanul unui hibrid Toyota devine una eficienta din perspectiva costurilor. Eficienta este insotita de un cost de exploatare redus: modelele Toyota Hybrid au unele dintre cele mai scazute valori de TCO din clasele lor, beneficiind si de depreciere redusa, consum redus de combustibil, intretinere si service minimal.

 • Emisii si costuri de exploatare scazute

  Toyota Hybrid livreaza calitate pe sosea, dar si in afara ei, adoptarea acestei tehnologii reprezentand in sine o declaratie in favoarea protectiei mediului, completand imaginea unui membru activ si responsabil al societatii.  Emisiile reduse si consumul scazut de combustibil nu au doar un impact pozitiv asupra mediului, dar califica modelele in cauza pentru diverse beneficii la impozite si taxe si duc la costuri operationale scazute.

 • Valoare reziduala ridicata

  Pe tot parcursul utilizarii sale, o masina Toyota Hybrid - indiferent de model - va aduce valoare afacerii tale. Comparativ cu vehiculele concurente, masinile rulate Toyota Hybrid se bucura de valori reziduale ridicate: chiar si dupa 4-5 ani de folosinta, valoarea lor se conserva extrem de bine.