1. Proprietari
  2. Mentenanta, Service, ITP
  3. Programul de Loialitate Toyota 2020
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Programul de loialitate Toyota

Ce este programul de loialitate Toyota?

  • Pe scurt, Programul de Loialitate Toyota consta in oferirea posibilitatii unui client, posesor al unui model Toyota, sa beneficieze de un discount in functie de vechimea masinii, la piesele originale** oferite prin intermediul unitatilor de service autorizate Toyota.

    Valoarea discountului se calculeaza exclusiv din valoarea pieselor originale Toyota** facturate catre client, inclusiv TVA, iar vechimea masinii se calculeaza incepand cu data de livrare a acesteia.

    Pentru inscrierea in Programul de Loialitate Toyota este necesara completarea si semnarea formularului de inscriere pe care il gasiti la oricare reprezentanta Toyota sau in zona dedicata regulamentului Programului de loialitate. 

Care sunt beneficiile?

Beneficiile Programului de loialitate se acorda in functie de vechimea masinii tale, astfel:
 
  • clientii cu masini cu o vechime* de 6 ani (60-72 luni) vor beneficia de un discount de 8% din valoarea pieselor originale** aferente lucrarilor efectuate in service.
  • clientii cu masini cu vechime* intre 7 si 10 ani (72-120 luni) vor beneficia de un discount de 12% din valoarea pieselor originale** aferente lucrarilor efectuate in service.
  • clientii cu masini cu vechime* mai mare de 10 ani (>120 luni) vor beneficia de un discount de 20% din valoarea pieselor originale** aferente lucrarilor efectuate in service.

De ce sunt importante piesele originale Toyota?

Amortizoarele Toyota

Amortizoarele sunt parte componenta a sistemului de suspensie al masinii, iar rolul lor este de a amortiza miscarile arcurilor si suspensiilor in timpul deplasarii. Actiunea amortizoarelor impiedica miscarile excesive ale arcurilor si ajuta anvelopele sa ramana in contact cu asfaltul in orice moment. 

Descopera care este rolul amortizoarelor pentru o masina si de ce e bine sa alegi un amortizor Toyota atunci cand este nevoie de inlocuire in service Toyota. 

Cere oferta service Afla mai multe

Curele de transmisie

O masina Toyota este un sistem foarte complex in care fiecare componenta si fiecare piesa trebuie sa functioneze in perfecta sincronizare cu celelalte, in fiecare moment. Sub capota, aceasta sincronizare este asigurata de curelele de transmise, piese in care se poate observa imediat atentia la detalii si interesul pentru eficienta pe care il demonstreaza masinile din gama Toyota. 

Descopera beneficiile curelelor de transmisie Toyota. 

CERE OFERTA SERVICE Afla mai multe

Filtrele Toyota

Indiferent de drumul ales pentru deplasare, rural sau urban, la munte sau la mare, aerul din atmosfera va contine particule care va pot irita sau chiar imbolnavi, mai ales in conditiile de trafic intens ale marilor orase. Filtrele cu care Toyota isi doteaza masinile actioneaza ca un scut impotriva elementelor straine din aer, din combustibil si din fluide, pentru a proteja masina, pe tine si pe pasagerii tai. 

Afla care sunt diferitele tipuri de filtre ce contribuie la lipsa de griji a calatoriilor cu masina ta Toyota.

Cere oferta service Afla mai multe

Piese originale versus piese contrafacute

Folosirea unor piese contrafacute poate sa para o idee buna la o privire superficiala, insa economia initiala poate sa aiba costuri ascunse care pe termen lung sa se dovedeasca mult mai paguboase.
Afla mai multe

Baterii auto

Bateria auto capata un rol din ce in ce mai important in utilizarea masinii, pentru ca influenteaza mai multe elemente implicate in functionarea vehiculului.

Afla care sunt diferitele tipuri de baterii cu care este dotata o masina Toyota si de ce este important sa alegi o baterie originala.

Programeaza service Afla mai multe

Kit de ambreiaj

Ambreiajul este unul dintre eroii necantati ai masinii, pentru ca este o componenta supusa constant la stres dar care are un impact major asupra functionarii masinii per total. Soferul care nu are grija de starea ambreiajului si nu ia masurile potrivite cand vede ca apar probleme, se expune la o gama intreaga de dificultati care, cu putina responsabilitate, pot fi evitate. Aici vorbim exclusiv despre transmisiile manuale, unde soferul controleaza prin actiunile sale functionarea ambreiajului.

Descopera rolul ambreiajului pentru o Toyota manuala si cateva sfaturi pentru prelungirea vietii unui kit de ambreiaj Toyota.

Cere oferta service Afla mai multe

Parbriz si stergatoare de parbriz

Parbrizul si stergatoarele sunt noi exemple de meticulozitate si atentie la detaliu atunci cand vorbim despre masinile Toyota, iar acest lucru este cu atat mai important cu cat si parbrizul si stergatoarele joaca roluri foarte importante in experienta sofatului. In cele ce urmeaza vei putea gasi cateva detalii legate de parbrizele si stergatoare Toyota, cu argumente pentru o buna intretinere a acestora si inlocuire doar cu componente originale sau omologate Toyota.

Atunci cand alegi piese originale Toyota**, mai specific parbrizul si stergatoarele originale, esti sigur ca vei avea parte de drumuri in siguranta cu masina ta.

Programeaza service Afla mai multe

Sistemul de franare

Sistemul de franare este, probabil, cel mai important sistem de siguranta cu care este echipata o masina. Afla mai multe despre uzura franelor.
Cere oferta service Afla mai multe

*Se calculeaza incepand cu data de livrare a masinii.

**Asa cum sunt acestea definite in Regulamentul Programului de Loialitate Post-Vanzare

 

Va invitam sa consultati mai jos noul regulament al Programului de Loialitate Post-Vanzare, valabil incepand cu 08.04.2022

 

REGULAMENT PROGRAM LOIALITATE POST-VANZARE