1. Despre Toyota
 2. About us
 3. Viziunea si filozofia Toyota
 4. The Toyota Way
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Stilul Toyota

Descoperiti modul in care imbunatatirea continua este esenta a tot ceea ce facem

Stilul Toyota este cadrul nostru simplu de aplicare a principiilor de baza ale Toyota si de construire a tipului de companie pe care ne-o dorim. Stilul Toyota defineste valorile fundamentale si metodele de afaceri care trebuie respectate de toti angajatii nostri, in orice aspect al activitatii lor zilnice, la fiecare nivel al companiei, in intreaga lume. Acesta reprezinta fundamentul culturii noastre corporative. 

Definirea valorilor si a modului nostru de lucru 

 • Stilul Toyota este cadrul nostru simplu de aplicare a principiilor de baza ale Toyota si de construire a tipului de companie pe care ne-o dorim. Stilul Toyota defineste valorile fundamentale si metodele de afaceri care trebuie respectate de toti angajatii nostri, in orice aspect al activitatii lor zilnice, la fiecare nivel al companiei, in intreaga lume. Acesta reprezinta fundamentul culturii noastre corporative. Vom continua sa dezvoltam Stilul Toyota pentru a tine pasul si a ramane eficienti si relevanti intr-o lume in continua schimbare;

 • prin urmare, acesta este permanent sub observatie, pentru a vedea cum poate fi dezvoltat si imbunatatit. Stilul Toyota se bazeaza pe doi piloni: Imbunatatirea continua, care include conceptele de provocare, Kaizen si Genchi Genbutsu si respectul pentru oameni, care include respectul si munca in echipa.

Imbunatatire continua  

 • Provocare 

  Cand ne asumam o provocare, ne implicam cu tot ce stim si ce putem pentru a o indeplini. Aceasta inseamna ca trebuie sa abordam fiecare provocare nu doar cu creativitate, ci si cu curaj. 

 • Kaizen 

  Kaizen reprezinta esenta imbunatatirii continue. Este un mod de gandire care incurajeaza si ajuta pe oricine sa identifice unde si cum se pot efectua mici schimbari care sa contribuie la performanta afacerii, a echipei sau la cea personala.

 • Genchi Genbutsu 

  Genchi Genbutsu – „a merge la sursa” – se refera la verificarea personala a faptelor, astfel incat sa fiti siguri ca aveti informatiile corecte pentru a lua o decizie buna. 

Respect pentru oameni 

Respect

In relatiile noastre cu colegii si cu alte persoane, este important ca toti sa fie respectati pentru contributia lor si pentru ceea ce sunt. Acest lucru include ideile si convingerile culturale si personale ale fiecaruia. Prin respect, acceptam responsabilitatea personala pentru ceea ce facem si stabilim increderea si intelegerea reciproca cu cei din jurul nostru. De asemenea, este esential pentru misiunea noastra sa construim o forta de lucru diversa si durabila, care sa reflecte societatea din jurul nostru si baza noastra de clienti in continua schimbare.

Munca in echipa

Munca reusita in echipa inseamna ca toti inteleg obiectivele noastre si colaboreaza pentru a le atinge. Fiecarui membru al echipei i se ofera ocazia de face tot ce poate mai bine si responsabilitatea pentru atingerea rezultatelor. Acest lucru se aplica efectiv in afacerea noastra, din sala de sedinte pana la linia de productie. Recunoastem ca oamenii sunt cel mai important activ al nostru. Ne straduim sa le oferim un loc de munca stabil si, prin Stilul Toyota, oportunitati de a-si dezvolta abilitatile, responsabilitatile si implicarea personala, precum si ca membri ai echipei.