1. Masini noi Toyota

Proace City Verso

Performante impresionante

De la

22720.0

Incepand de la
22.720,00 LEI
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

1. Alege un motor
1. Alege un motor

1 Variante

1 Variante

 • 1.5 L Diesel Diesel

  Manuala (6 viteze) (tractiune 2x4) | 4X2

  Arata mai multe Inchide Selecteaza Selectat

2. Selecteaza un model
2. Selecteaza un model

2 Variante

2 Variante

 • Comfort L1 (4+1)

  Microbuz 5 usi L1H1

  € 22720.0

  • Sistem de asistenta la recunoasterea indicatoarelor rutiere (RSA)
  Exploreaza
 • Comfort L2 (4+1)

  Microbuz 5 usi L2H1

  € 23462.0

  • Sistem de asistenta la recunoasterea indicatoarelor rutiere (RSA)
  Exploreaza

Design inteligent, confort la indemana

Scaunele pliabile de tip flat fold iti permit sa maximizezi spatiul pentru bagaje, in timp ce scaunele din randul 2, toate cu prinderi ISOFIX, asigura pasagerilor protectie si confort. Tehnologiile avansate care includ Head Up Display, asistenta inteligenta la parcare (IPA) si Pro-Touch cu navigare 3D faciliteaza calatoria si elimina stresul.

Schimba, iar apoi schimba din nou

PROACE CITY VERSO ofera flexibilate la configurare, putand sa transporte pana la 7 persoane, prin intermediul celor doua scaune confortabile individuale in randul al treilea, care se pliaza si gliseaza inainte si inapoi, permitand echilibrarea intre spatiul pentru picioare si spatiul pentru bagaje.

 

Bine ati venit in zona de confort

Indiferent daca esti la volan sau esti pasager, PROACE CITY VERSO te va cuceri prin abundenta de spatii de depozitare si prin versatilitate. Poti lasa acoperisul panoramic sa inunde cu lumina cabina, iar sistemul audio compatibil cu Apple CarPlay™ sau Android Auto™ iti va permite sa asculti melodiile tale preferate. (Functii disponibile in functie de echipare)

PROACE CITY VERSO GALERIE