1. Despre Toyota
  2. Sustenabilitate
  3. Conformitate
  4. Managementul chimic
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Managementul chimic

Asiguram o afacere conforma din punct de vedere legal
Activitatile legate de REACH si de alte reglementari privind substantele chimice au loc in fiecare sector de activitate, inclusiv in productie, piese si accesorii. Intentia noastra este sa devenim un lider mondial in domeniul substantelor chimice sigure.
  • REACH

    REACH este Regulamentul european privind inregistrarea, evaluarea, autorizarea si restrictionarea substantelor chimice. Acesta a intrat in vigoare in 2007 cu scopul de a asigura fabricarea, introducerea pe piata si utilizarea de substante chimice sigure. Colaboram cu partenerii nostri de afaceri pentru a ne asigura ca acestia inteleg si respecta obligatiile care le revin in conformitate cu REACH. Pe langa inregistrarea substantelor, se pot aplica si alte obligatii REACH, in functie de tipurile si cantitatile de substante chimice pe care le folosim sau le introducem pe piata. Aceste obligatii sunt: comunicarea in lantul de aprovizionare, notificarea, autorizarea si restrictionarea. 

    Articolul 33 din Regulamentul REACH prevede informarea obligatorie a clientilor cu privire la prezenta substantelor care prezinta motive de ingrijorare deosebita (SVHC) in produsele noastre. 

Contact

Va rugam sa adresati toate intrebarile legate de REACH la: reach@toyota-europe.com

 

Substante care prezinta motive de ingrijorare deosebita (SVHC) Toyota 2022

Substante care prezinta motive de ingrijorare deosebita (SVHC) Lexus 2022

 

Substante care prezinta motive de ingrijorare deosebita (SVHC) Toyota 2019
Substante care prezinta motive de ingrijorare deosebita (SVHC) Lexus 2019

Te-ar putea interesa si