1. Masini noi Toyota
  2. AWDi Hybrid
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

CONDU CU PLACERE

Bucura-te de tractiune suplimentara atunci cand trebuie sa parcurgi un drum dificil. Astfel, cand lucrurile devin dificile, poti merge mai departe cu incredere. Puternicul sau motor hibrid ofera un consum de combustibil excelent si ofera cele mai bune performante in materie de emisii de CO2 din clasa sa. Conceputa pentru a face fata unor intrebari precum „Cat mai avem?” din timpul calatoriilor lungi, Corolla Cross se ocupa de lucrurile dificile pentru ca tu sa te poti concentra pe ceea ce este cu adevarat important.

Condus fara stres

Proiectata pentru a oferi un echilibru intre putere si utilitate, Corolla Cross Hybrid este perfecta pentru a duce copiii la scoala, a pleca in weekend cu familia si pentru orice altceva. Cu un sistem de tractiune integrala remarcabil si un consum de combustibil excelent, intreaga familie se poate bucura de o calatorie fara stres oriunde ati merge. Stai linistit indiferent de vreme si bucura-te de performante foarte agile si prompte la volan datorita sistemului hibrid de generatia a cincea de la Toyota. Un SUV perfect conceput pentru caracterul practic al vietii de familie.

Bucura-te de drum

In interiorul modelului Corolla Cross, toti pasagerii se vor bucura de stabilitate si confort maxim datorita suspensiei spate multi-link. Bucura-te de performante excelente in materie de manevrabilitate si fa ca fiecare denivelare de pe sosea sa se simta cat mai putin cu putinta. Garda la sol mai mare asigura o pozitie de conducere mai ridicata, astfel incat vei avea intotdeauna o vizibilitate maxima asupra imprejurimilor. Fie ca te deplasezi prin oras sau calatoresti pe drumuri noi cu cei mici in spate, vei ajunge la destinatie relaxat si linistit cu modelul Corolla Cross.

Cum functioneaza?

Datorita noii tehnologii hibride de generatia a 5-a, Corolla Cross este cel mai avansat model hibrid din gama noastra. Desi functioneaza la fel ca un autovehicul conventional, modelele hibrid asigura un consum de combustibil de top in clasa lor, fara sa fii nevoit vreodata sa iti faci griji cu privire la autonomie. Alimenteaza ca de obicei si, deoarece autovehiculele Toyota hibride se incarca singure, nu trebuie sa le conectezi la priza pentru a le incarca bateriile. Dar asta nu este tot. Foloseste franarea regenerativa pentru a stoca energie electrica pentru mai tarziu in timpul franarii sau rularii libere.