1. Toyota Electrificata
  2. Full Hybrid
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota Hybrid

Afla mai multe despre modelele Toyota Hybrid
In 1997, Toyota a introdus tehnologia hybrid, folosind ca pionier Toyota Prius. Astazi, cu peste 15 milioane de soferi de masini hibride in intreaga lume, exista mai multe motive ca niciodata pentru a alege Toyota Hybrid. In calitate de lider cand vine vorba de tehnologia hibrid ne putem lauda cu o gama inegalabila de modele hibrid. 

LASA IN URMA VECHIUL MOD DE A CONDUCE

Comutand perfect intre energia electrica pura la viteze mici si energia eficienta a benzinei atunci cand viteza creste, Toyota Hybrid nu numai ca va economisi combustibil si bani, dar ofera si emisii de CO2 de prima clasa. Si pentru ca toate masinile hibrid se incarca singure, bateriile lor nu trebuie niciodata sa fie conectate.

Pentru a afla si alte lucruri despre cum o masina hibrid poate sa-ti usureze viata, de ce sa nu o intrebam chiar pe ea?

Intreaba un hibrid

GASESTE MASINA HIBRID POTRIVITA PENTRU TINE

De la SUV-uri hibrid pana la masini hibrid de oras, oferim o gama formata din mai multe modele, potrivite pentru fiecare stil de viata. 


Indiferent daca este vorba de crossover-ul dinamic Toyota C-HR sau de masina de oras Yaris, de SUV-ul RAV4 sau de spatioasa Corolla Touring Sports, Toyota are un model hibrid potrivit pentru tine.

Hybrid coaching

Prin aplicatia MyT, functia Hybrid coaching iti ofera sfaturi contextualizate pentru a-ti imbunatati stilul de condus, bazate pe cele mai recente calatorii. Astfel, poti profita la maxim de modul electric "EV" pentru a diminua consumul de combustibil si a minimiza impactul asupra mediului.

Descopera serviciile conectate MyT

GASESTE MASINA HIBRID POTRIVITA PENTRU TINE

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?fuelType=h_1%2Ch_2%2Cplugin&utm_term=auto%2520hibride&utm_campaign=Toyota_Search_AON_General_Hybrid-TROM&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=5586574049&hsa_cam=11967458106&hsa_grp=116086056219&hsa_ad=497026294010&hsa_src=g&hsa_tgt=kwd-332970352700&hsa_kw=auto%2520hibride&hsa_mt=p&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwydSzBhBOEiwAj0XN4MW7xpLLeIgJZWLyqjegWWSw_Ny0XZY2YmDRltooQqCjWBQ_j-ulhhoCMekQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy