1. Masini noi Toyota
Actiuni rapide
Actiuni rapide

RAV4 Plug-in Hybrid

SUV veritabil cu tehnologie Plug-in Hybrid

De la

52265.0

Incepand de la
52265.0
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

1. Alege un motor
1. Alege un motor

1 Variante

1 Variante

2. Selecteaza un model
2. Selecteaza un model

2 Variante

2 Variante

ADN dual

RAV4 Plug-in Hybrid combina cea de-a patra generatie a sistemului Toyota Hybrid cu o baterie Litiu-Ion de mare capacitate, ce-ti permite sa te bucuri de acceleratii imediate si o autonomie de varf. 

Putere curata

Puternic, dinamic si sigur, RAV4 Plug-in Hybrid ofera o perfomanta de neegalat. Echipat cu un motor pe benzina Hybrid Dynamic Force de 2.5 litri si un sistem inteligent de tractiune integrala (AWD-i), accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 6 secunde cu ajutorul celor 306 CP.

Design interior

Cabina eleganta a modelului RAV4 Plug-in Hybrid ofera conditiile ideale pentru o performanta linistita si fara efort. Scaunele sport din piele si sistemele de siguranta garanteaza ca vei avea parte de calatorii aerisite si confortabile, iar portbagajul de 500 litri iti va oferi un spatiu de incarcare flexibil pentru nevoile tale.

GALERIE RAV4 PLUG-IN HYBRID