1. Despre Toyota
 2. Sustenabilitate
 3. Environmental challenge 2050
 4. Challenge 6
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Provocarea de mediu nr. 6

Crearea unei societati a viitorului in armonie cu natura
Derulam numeroase proiecte mici si mari in intreaga lume pentru a ne atinge scopul de creare a unei societati a viitorului in armonie cu natura. Aceste proiecte includ organizarea de reimpaduriri si plantari de copaci, scheme ecologice urbane si alte initiative de mediu, in siturile noastre si in situri externe. 

OBIECTIVELE NOASTRE PENTRU ANII URMATORI

 • Provocarea globala 2050

  Obiectivul nostru este de a promova conservarea naturii in intreaga lume, pentru a ne indeplini visul unei societati in care oamenii traiesc in armonie cu natura.

 • Tinta globala pe termen mediu 2030

  Pana in 2030, obiectivul nostru este sa realizam 19 fabrici in armonie cu natura (12 in Japonia si 7 in intreaga lume), precum si sa implementam activitati de armonizare cu natura in toate regiunile in care isi are sediul Toyota, in colaborare cu comunitatile si companiile locale.

  In plus, vom continua sa contribuim la activitatile de conservare a biodiversitatii in colaborare cu ONG-urile si vom extinde initiativele atat in interior, cat si in exterior, pentru a incuraja oamenii preocupati de mediu, care isi asuma responsabilitatea pentru viitorul planetei.

REALIZARILE NOASTRE DE PANA ACUM

O parte din realizarile globale ale Toyota de pana acum
 • 322 granturi in cadrul Programului de granturi Toyota pentru sustinerea actiunilor ONG-urilor...

 • In 2016, am inceput sa sustinem Uniunea Internationala pentru Conservarea Naturii (IUCN) pentru imbogatirea listei rosii a IUCN. In primii 5 ani de parteneriat au fost acordate granturi in valoare de 1.2 milioane $.
O parte din realizarile Toyota Europe de pana acum
 • 77.000 de elevi, din 14 tari, implicati in programul Toyota de Educatie pentru dezvoltare durabila.

Incurajam copiii sa descopere lumea naturii

In Europa, ne conectam cu generatiile viitoare, furnizand materiale dezvoltate de Royal Botanic Gardens Kew din Londra. Kew Gardens gazduieste cele mai mari si mai diverse colectii botanice si micologice din lume, de la padurile tropicale luxuriante pana la vegetatia rezistenta a deserturilor. Materialele dezvoltate acolo sunt diseminate de Fundatia pentru Educatia de Mediu (FEE) scolilor participante din toata Europa.

Din 2015, copiii cu varste intre 6 si 12 ani au invatat cum sa exploreze natura din apropierea scolilor lor, ceea ce le-a permis sa devina mai constienti despre biodiversitate, intr-o maniera distractiva si antrenanta, adaptata varstei lor. In 2015, 30.000 de elevi din 655 de scoli s-au implicat in program. In 2017, numarul elevilor a crescut la 77.000.

 

 

 

Afla cum actionam pentru a proteja lumea naturala