1. Toyota Electrificata
 2. Full Hybrid
 3. Inovatia Hybrid
 4. Adevaruri mituri hybrid
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Mituri Si Adevaruri

Toyota Hybrid

Afla mai jos adevaruri despre vehiculele hibride

 • Toyota Full Hybrid se incarca la priza?

  Nu! Masinile Toyota Full Hybrid nu se incarca la priza. Bateria nu necesita reincarcare de la o sursa externa, ea se incarca in timpul franarii sau cu ajutorul motorului termic (pe benzina). Prin combinarea motorului termic cu un motor electric, sunt folosite din plin atuurile ambelor surse de energie.

 • Cat costa de fapt o masina Toyota Full Hybrid?

  Mult mai putin decat crezi. Toyota ofera mai multe modele hibrid, fie ca vrei o masina de oras ca  Yaris Hybrid sau un adevarat SUV prin noul RAV4 Hybrid.

 • Ce cost de utilizare voi avea?

  Costul total de exploatare al unui vehicul hibrid este cu pana la 10% mai mic decat al unui autovehicul conventional. In plus, conform statisticilor Toyota Motor Europe vei beneficia de o reducere a costurilor de service, mentenanta si reparatii cu 30 – 50% fata de modelele conventionale*.
  *NOTA:Comparatie facuta intre versiunile hibride si conventionale ale aceluiasi model.

 • Cat consuma Toyota Hybrid?

  Vehiculele hibride Toyota sunt aproape de 2 ori mai eficiente in ceea ce priveste consumul fata de vehiculele conventionale, dar au performante dinamice comparabile. De exemplu, Yaris Hybrid 1.5l VVT-i are un consum mixt de 3.9 L/100 km si o putere de 116 CP.
  *Nota: Consumul de carburant al unui autoturism depinde nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica.

 • Chiar nu se aude motorul?

  Aproape ca nu se aude! O trasatura distincta pentru masinile Toyota Hybrid este ca, in modul integral electric, sunt extrem de silentioase.
  Toate modelele noastre Toyota Hybrid au fost proiectate pentru ca tu sa le conduci cat mai usor: dupa ce apesi butonul de pornire, nu sesizezi niciun zgomot. Doar luminile de bord iti arata ca esti pregatit sa pornesti.

 • Chiar am impozit redus la Toyota Hybrid?

  Toyota Hybrid vine cu cateva avantaje surprinzatoare: reducere a impozitului de minim 50% (care poate ajunge pana la 100% in functie de judet). In plus, timbrul de mediu este 0 RON.

 • Cat rezista bateria?

  Bateria sistemului Toyota Hybrid are o garantie de 5 ani sau 100.000 Km*.  
  In plus, poti beneficia de Acoperirea Extinsa in baza unei verificari anuale (Hybrid Health Check), pentru inca un an sau 15.000 km*. Astfel se ajunge pana la 10 ani de acoperire.
  *NOTA: Primul termen atins

 • Cat de "verde" este Toyota Hybrid?

  Hibridele Toyota emit cu pana la 40% mai putin CO2 decat cele echipate cu motoare pe benzina. Si daca esti ecologist, avem o veste si mai buna: la deplasarea in modul integral electric, nivelul emisiilor este ZERO. Toyota Hybrid reduce si nivelul emisiilor de oxizi de azot (NOx) pana la 1/10 din cantitatea emisa de motoarele diesel.
  *Nota: Emisiile de CO2 ale unui autoturism depinde nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica.

 • Cine a spus ca hibridul este plictisitor?

  Noi nu! Mai ales ca Toyota Hybrid s-a clasat in top 3 la cursa de anduranta de la LeMans 2014. 

  In 2019 odata cu lansarea noului model RAV4 Full Hybrid si reinventarea segmentului SUV, puterea maxima combinata ajunge la 222 CP.