1. Despre Toyota
  2. Sustenabilitate
  3. Environmental challenge 2050
  4. Provocarea 5
  5. Cum reducem deseurile?
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Cum reducem deseurile?

Folosim mai putin si risipim mai putin! Misiunea noastra este sa cream cea mai buna masina ecologica care nu are impact asupra mediului. Pentru a risipi mai putin, urmam doua politici principale: Zero deseuri la groapa de gunoi si Zero deseuri la incinerare.

Toate fabricile noastre din Europa au facut eforturi uriase pentru a reduce deseurile pe care le trimit la groapa de gunoi si la incinerare. De exemplu, Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) a fost intotdeauna o fabrica cu zero deseuri la groapa de gunoi, dar din 2007 recupereaza cu succes 100% din deseurile produse.

Din 2001, deseurile sunt reutilizate, reciclate sau valorificate cu grija. Uleiurile industriale si diluantii de vopsea sunt colectate pentru reutilizare sau regenerare; otelul si aluminiul reprezinta materii prime noi; ambalajele din lemn, carton si plastic sunt reciclate; cantitatea mica de deseuri ramasa este folosita ca sursa alternativa de combustibil.