1. Masini noi Toyota
  2. Masini mici
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Descoperiti gama de masini mici Toyota

Chiar si fiind cele mai mici din gama, datorita aspectului inteligent, indraznet si extraordinar, modelele mici Toyota vor face impresie oriunde vor ajunge. Combinatia dintre tehnologia avansata si un aspect extraordinar le face perfecte atat pentru oras, cat si pentru autostrada. Masina este, pur si simplu, pregatita de a merge oriunde!
01

Agila si extraordinara

Masinile mici Toyota sunt alegerea perfecta daca va doriti o masina de oras, usor de manevrat, usor de parcat, agila, insa foarte eficienta. Cu un aspect extraordinar, un design indraznet si modern, veti fi remarcat si diferit in imprejurimile vibrante ale orasului. Aceasta este la fel de agila si in conditii de drum lung.
02

Siguranta si stabilitate

Siguranta este pe primul loc, in orice masina Toyota. De aceea, cele mai mici dintre ele sunt dotate cu tehnologii si elemente de siguranta. Pentru a va oferi sentimentul de siguranta si stabilitate cand sunteti pe drum, aceasta va permite sa fixati un scaun pentru copii cu optiunea ISOFIX sau sa pastrati banda cu optiunea LDA, fiind dotata cu numeroase elemente de siguranta.
03

Prietenoasa cu mediul inconjurator

Fiind liderul in industria sa, Toyota isi aduna toata experienta pentru a-si conduce modelele catre urmatoarea etapa de evolutie si a le mentine prietenoase cu mediul. Fie ca alegeti Toyota Aygo cu motorul sau eficient pe benzina sau noul Yaris Hybrid, emisiile sunt mai mici de 100 gr/km. Fiind eficiente si agile, dar cu emisii reduse, masinile mici Toyota sunt perfecte pentru mediul inconjurator si pentru bugetul dumneavoastra.

Va facem cunostinta cu Aygo

SPATIU PENTRU TOATE ELEMENTELE ESENTIALE - AYGO va ofera pana la 198 litri capacitate de bagaje - suficient pentru a va impacheta in toate lucrurile esentiale vietii.

VA MENTINE IN SIGURANTA - AYGO include o serie de caracteristici inteligente de siguranta pentru linistea dumneavoastra sufleteasca. Simtiti-va in conditii de siguranta si securitate cu Toyota Safety Sense.

TEHNOLOGIE AVANSATA - Cu o gama de functii multimedia intuitive, AYGO include toata tehnologia de care aveti nevoie. Distrati-va cu sistemul X-touch.

Aflati mai multe despre Yaris

SPATIU PENTRU TOATE ELEMENTELE ESENTIALE - Yaris va ofera pana la 286 litri capacitate de bagaje - suficient pentru a va impacheta in toate lucrurile esentiale vietii.

VA MENTINE IN SIGURANTA - Yaris include Toyota Safety Sense, o suita de sisteme avansate de asistenta a conducatorului auto.

TEHNOLOGIE AVANSATA - De la sisteme de propulsie hibride line si eficiente la sisteme de siguranta si functii digitale conectate, Yaris este dotata cu o tehnologie inovatoare.

Explorati gama de masini mici

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=ag%2Cya%2Cgy%2Ccorolla-hb