1. Despre Toyota
 2. Start your impossible
 3. Mobility
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

SPORTIVI    VIDEO    MOBILITATE

MOBILITATE

Credem intr-o lume fara limite.

 • Este prezentat un prototip Toyota. Nu este de vânzare.

  e-Palette

  Un nou serviciu de mobilitate pentru toată lumea.

  e-Palette este un autovehicul electric pe baterie (BEV) de generație următoare, conceput special pentru „Mobilitatea ca serviciu” (MaaS*), care pune în aplicare tehnologii precum electrificarea și condusul conectat și autonom. e-Palette furnizează servicii de transport și comerț pentru a face viața clienților mai ușoară.

  *Combinație între „Autonom” și „Mobilitatea ca serviciu” care descrie serviciile de mobilitate ale Toyota folosind autovehicule conduse autonom.

 • Este prezentat un prototip Toyota. Nu este de vânzare.

  T-TR1

  Roboți de mobilitate virtuală care amplifică capacitățile umane.

  Robotul concept T-TR1 de la Toyota demonstrează potențialul mobilității virtuale și modul în care robotica poate amplifica posibilitățile unei persoane de a păstra legătura cu oameni și locuri.

 • Este prezentat un prototip Toyota. Nu este de vânzare.

  LQ

  Construirea unei legături emoționale cu șoferul său.

  „LQ” este un vehicul concept care folosește tehnologia avansată pentru a construi o legătură emoțională între mașină și șofer sub umbrela temei principale de dezvoltare „învață, crește, iubește”. LQ este echipat cu capacități de condus autonom și cu „Yui”, un agent interactiv operat de inteligență artificială conceput să învețe de la șofer și să ofere o experiență personalizată de mobilitate. Numele „LQ” exprimă speranța Toyota că această abordare va „indica” dezvoltarea viitoarelor vehicule care îmbunătățesc relația dintre mașină și șofer.

 • Este prezentat un prototip Toyota. Nu este de vânzare.

  T-HR3

  Robotică receptivă și controlată de la distanță.

  Conceput pentru a imita atingerile blânde ale mișcării umane, T-HR3 ajută la extinderea mobilității oamenilor în propria casă sau a abilităților și siguranței lucrătorilor la locul de muncă.

 • Este prezentat un prototip Toyota.

  Mirai

  Următoarea etapă a tehnologiei FCEV.

  Acest Mirai complet reproiectat reprezintă un pas major înainte pentru vehiculele electrice cu pilă de combustie (FCEV) și o posibilă societate a hidrogenului.

 • Este prezentat un prototip Toyota.

  Sora - Fuel Cell Electrified Bus

  Convenabil și ecologic.

  Denumit după ciclul apei (stratosferă, ocean, râu, aer), acest autobuz alimentat cu pilă de combustie a fost rafinat ca formă și funcționalitate pentru a sprijini mobilitatea tuturor cetățenilor, protejând mediul de efectele nocive ale emisiilor de CO2.

 • Este prezentat un prototip Toyota. Nu este de vânzare.

  C+walk T

  Un asistent care facilitează deplasarea.

  Elegantul C+Walk T a fost conceput pentru a ajuta persoanele cu probleme de mobilitate să își trăiască mai ușor și mai în siguranță viața de zi cu zi. Electric, compact și ușor de manevrat, este gata de drum oricând ești și tu.

 • Este prezentat un prototip Toyota. Nu este de vânzare.

  Micro Palette

  Un robot pentru livrări cu personalitate.

  Acest mic robot autonom a fost conceput pentru a face lucruri mari. Livrări convenabile de colete la domiciliu sau mutarea mărfurilor în depozit, toate sunt activități pe care Micro Palette le va face „cu zâmbetul pe buze”. „Umanitatea” este o componentă esențială a comportamentului său, astfel încât se va ocupa plin de emoție de livrările către clienți.