1. Despre Toyota
  2. News
  3. O noua aplicatie pentru pilele de combustie cu hidrogen Toyota
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

O noua aplicatie pentru pilele de combustie cu hidrogen Toyota

Modulele de pile de combustie pe hidrogen vor fi integrate in camioanele de mare tonaj ale Hyliko
22/02/2023
O alta aplicatie cheie pentru modulele Toyota de a doua generatie de pile de combustie cu hidrogen! Acestea urmeaza sa fie integrate in camioanele de mare tonaj alimentate cu hidrogen fabricate de Hyliko pentru piata europeana. Parteneriatul cu Hyliko marcheaza un alt pas catre viziunea TME privind ecosistemele pe baza de hidrogen in Europa.
  • Spune buna catre Hyliko

    Hyliko este un start-up francez cu misiunea de a implementa cea mai eficienta flota de transport de marfa decarbonizata din Europa. Compania este convinsa ca cea mai potrivita solutie pentru decarbonizarea mobilitatii grele este implementarea rapida si usor accesibila a hidrogenului verde. Prin urmare, Hyliko a creat prima solutie europeana de decarbonizare fara emisii de carbon pentru sectoarele logistic si de transport rutier. Aceasta consta in patru elemente-cheie. Camioane pe hidrogen. Un sistem de inchiriere si intretinere a acestor camioane. O retea de statii de hidrogen super-ecologic. Si gestionarea creditelor de carbon.   

  • Toyota a fost aleasa ca partener pentru tehnologia hidrogenului

    Desigur, cea mai importanta componenta a unui camion pe hidrogen este modulul de pile de combustie cu hidrogen. Acesta trebuia sa fie testat pe sosea, complet fiabil, de inalta performanta... toate acestea au indreptat Hyliko intr-o singura directie. „Suntem absolut incantati de parteneriatul cu Toyota”, a declarat Ovarith Troeung, CEO al Hyliko. „Recunoscute pentru fiabilitatea si nivelul lor de performanta, modulele cu pile de combustie Toyota sunt componente cheie in proiectarea si constructia noilor noastre camioane pe hidrogen.” Tractorul de 44 de tone si camionul simplu de 26 de tone ale Hyliko vor fi echipate fiecare cu cate doua module Toyota cu pile de combustie. 

  • Rolul cheie al hidrogenului in transportul de marfa

    Afacerea TME privind pilele de combustie intrevede un potential mare pentru camioane, care sunt responsabile pentru 77% din totalul marfurilor transportate pe drumurile europene. Masa mai mica a sistemelor pe hidrogen permite o sarcina utila mai mare, in timp ce alimentarea rapida cu hidrogen este esentiala pentru transportul comercial greu. Colaborarea cu Hyliko extinde si mai mult portofoliul de parteneriate in care Toyota furnizeaza tehnologia sa de pile de combustie pentru solutii pe baza de hidrogen. Alte sectoare includ trenuri, autobuze, alternatoare si diverse aplicatii marine. Cu alte cuvinte, Toyota continua sa accelereze cresterea mobilitatii pe baza de hidrogen cu emisii zero.

Suntem incantati sa anuntam un acord cu Hyliko pentru furnizarea tehnologiei noastre de pile de combustie. Impreuna cu parteneri precum Hyliko, vom continua sa stimulam grupurile ecologice din intreaga Europa catre o societate extinsa a hidrogenului,
Thiebault Paquet, Vicepresedinte TME R&D2

Te-ar putea interesa si