1. Toyota Electrificata
  2. Toyota Full Electric
  3. Cum se incarca masina ta electrica
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Cum functioneaza incarcarea autovehiculului dumneavoastra electric cu baterie?

 

Indiferent daca incarci acasa, la birou sau pe traseu la punctele de incarcare tot mai numeroase, reincarcarea autovehiculului electric cu baterie este simpla si comoda.

Incarcare la domiciliu

Un vehicul electric Toyota poate fi incarcat de la o priza de acasa. Incarcarea la domiciliu este absolut sigura (atata timp cat adecvarea prizei este verificata de un electrician autorizat), iar o baterie de 75 kWh a unui model PROACE electric poate fi reincarcata in 35-42 de ore*.

Incarcare dedicata

Acestea sunt cele mai obisnuite sisteme de incarcare de perete, aflate in garajele locuintelor, pe autostrazi si in multe parcari ale cladirilor de birouri. Aceste unitati dedicate incarca mai rapid decat prizele de la domiciliu, iar o baterie de iar o baterie de 75 kWh a unui model PROACE electric poate fi reincarcata in 7,4 ore*.

Incarcare rapida

Punctele de incarcare rapida se gasesc intr-o serie de locuri publice, de la statiile de service de pe autostrazi la benzinarii si supermarketuri. Aceste unitati cu eficienta ridicata pot sa incarce bateria de 75 kWh a unui model Toyota PROACE electric in doar 45 minute.